Sohbette FranSız KalAn teyZe ¦ ))

CyßeRiaN

Web & iRc C0deR
Reaction score
0
eqxtlz.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ah teyzem Vah teyZeMm :):):) yapMa ߀hh !

24c5rae.png

ßir TeSekkÜrü Ççok qöRmeSsiniz Umarım :melek

CyßeriaN

tşkrler kardes eline sağlık :D

pozu güzel yakalamış kim yakalmaışsa

o heykel teyzeleri her gören foto çekilir :D bende dahil olmak üzere.. galiba eskişehirde heykel teyzelerle fotosu olmayan yoktur :D:D

güsel :D ama resim sayısı az 4 lazım sanırım...

En az 2 resim ArkadasLar , öYle ßiliyoRum ßende .

Burada asıl amaç komik yazıları paylaşmaktır. Bu tür resimlerin paylaşıma açılacağı yer Komik ve İlginç Resimler bölümüdür. Orada da yine burada olduğu kurallar vardır. Konuyu açan arkadaşın henüz acemiliğine veriyor ve bu tür konuları kapatmıyoruz. Tekrarı halinde bu tür konular kapatılacaktır..

Burada asıl amaç komik yazıları paylaşmaktır. Bu tür resimlerin paylaşıma açılacağı yer Komik ve İlginç Resimler bölümüdür. Orada da yine burada olduğu kurallar vardır. Konuyu açan arkadaşın henüz acemiliğine veriyor ve bu tür konuları kapatmıyoruz. Tekrarı halinde bu tür konular kapatılacaktır..

Anlayısın icin Saol . Madness :melek

pozu güzel yakalamış kim yakalmaışsa

o heykel teyzeleri her gören foto çekilir :D bende dahil olmak üzere.. galiba eskişehirde heykel teyzelerle fotosu olmayan yoktur :D:D

benim o teyzelerle fotom yok çünkü onlara gıcık oluyordum neden mi:
o teyzelerin karsısı adalara çıkıyo bilen bilir eskişehirli arkadaslar orda sigaracının yanındakiselena da çalışıodum ben gelen geçen teyzelere saldırıyodu gıcık oluyodum

gzLmısh saoL...

2 resim daha ekLermisin.
''böLümkuraLLarı.''

ilk fotografa harbiden kahkahayla güldüm ya;

ne güzel milletiz biz yaa :D

helal sana teyzem...

Ilk Resim Eskişehir Ismet Inönü Cd. Adalar çıkışı...=)

O Heykelleri Her Gören Teyzenin Kucağına Oturup Poz Veriyor...:saskin

4 Senedir Burdayım Anlam Verebilmiş Değilim...:melek

Geri