Sohbet

sky

New member
Reaction score
0
ARKADASLAR SITEDE AZ COK HERKES BIRBIRINI NICKINDEN TANIYOR AMA GENEL ANLAMDA SADECE BUNDA KALIYOR.ZATEN KONULARIN MSJLARINDA SOHBET OLUSTURMAK YASAK
ÖNERIM SU BIR SOHBER SAYFAMIZ OLSUN VE FORUMUN HARICINDE ARKADASLARIMIZI DAHA YAKINDAN TANIYALIM AYRICA BURASININ BI FORUM SITESI OLDUGUNUN FARKINDAYIM HEMDE COK IYI BIR FORUM SITESI BIDE ADMINLER ZATEN YETERINCE YOGUNLAR AMA SADECE BI ONERI HERKESIN FIKRINE SAYGIM VAR
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM!!!!

daha önce 2 kere irc. açıLmıştı ama değeri biLinmemişti,en azından bi süre daha böyLe bir proje düşünüLmez heraLde..

herkes tabi tabi ya super olur diyecek.

daha önce ki 3 denemede oldugu gibi o süper olur diyenlerin hiçbiri girmeyecek ve kapanacak :)

o yüzden kasmaya gerek yok bence.

çok denendi sonuç maalesef hüsran :(

defaLarca irc acıLdy ... herkes ooo damaaam hep ordayıs hep muhabbet orasy bos kaLmash ws dediLer .. ama o dienLerin %99.9 u girmedy ... 2 eLin parmakLarını gecmiicek kadar insan oLdu hep ...

Zaten forum sitelerinin başlıca sorunu bi klişesidir güzel olabilir ama bende katılıyorum pek girende olmaz...

bana ırc demeyın afakanlar basıyor :)
sırf gelenler kımse yok demesın dıye bır hafta uyumadıgımızı bilirim, elde var sıfır :D

Ewet 1500 OnLine Üye Varken İrc'de Max. 10 Kişi oLuyordu..

Radio AcıLsın DeniLdi Radioda Rekor 16 oLdu :)

Son Zamandan Bahsediorum. Önceki Radio Döneminde Sanırım J@CK@L 140 fiLan yapmıstı

:melek evet irclerde genelde insanlar hep aynı şeyleri tartışıyor hiç paylaşım yok
naber nasılsın vsaire sıkıcı yani
ama belki iyi olabilirde önemli olan seviyeyi korumak ve bilgi paylaşımı
böyle olursa mükemmel olur :clap

Geri