soğuk çay

menejer66

New member
Reaction score
0
adamın biri kahveye gelir ve garsona
-soğuk çay varmı der
garson
-yok
der ve adam çıkar gider ertesi gün aynı adam yine gelir ve garsona yine sorar
-soğuk çay varmı
garson yine '' yok '' der ve adam yine çıkar gider ertesi gün yine aynı adam yine aynı soru ve cevap yine çıkıp gider bu böyle bi kaç gün devam eder garson bu duruma uyuz olur ve bir gün bir çaydanlık çayı soğutur ve adamı beklemeye başlar adam yine gelir
-soğuk çay varmı
- garson bütün hıncıyla
-var
der adam bu sefer
- ısıtta içelim o zaman

bu fıkrayı duyunca çalıştığım ilçede duyduğum bi olay aklıma geldi bilmiyorum ne kadar doğru
kahvecinin birisi ramazana birgün kala akşam üstü çayı fazla demler demliğin birisi hiç içilmez ve kalır tabii ertesi gün itibariyle ramazan olduğu için 1 ay kahvehane kapalı kalır bayram ertesi adam kahvehaneyi açar birde bakarki ramazandan önceki çay hala duruyo belki farkına varmazlar diye onuda ısıtır ve müşteriye götürür müşteri bardaktan bir yudum çeker ve kahveciye
- bu nasıl çay kardeşim daha demini almamış

aranızda çayın bi aylık olduğunu anlııcak warmı acaba çünkü o öle kolay anlaşılan bişi deiş

ben çaydan ii anlarım :D eline saglık saol

Güzeldi :)

felaket komikti ya..eline sağlık..demini almamış demeleri süper komikti.

1. olayı biz yapmıştık bi kere :D

Sürekli takıldıgımız bir yer vardi haliyle tüm çalışanları tanıyor vesamimi idik, yeni bi eleman gelmiş, dier elemanlar bize dediler bole bole biraz takılın yeni elemana die bizde tamam dedik, bunu yaptmıştık ve daha fazlasını adam artık nası sinirlenmişti anlatamam, sonunda soledik güldü soradan bi baktıkki en cok o yeni elemanla samimi olmuşuz :D

nie anlaşılması zor olsun ki çay demlendikten 1gün sonra bile tadı değişir bilmeyenler ögrensin yada deneyin:goz:

Geri