erkekler kadınları hiçbir zaman anlamazlar..işte kanıtı.

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
hnowtiggc6.jpg

3yvlhkknmr.jpg

yua32e65uo.jpg

lp714i5lp.jpg

ifvb69vzam.jpg

89pexqf46.jpg

bosverin anlamayin :hhmanD

ya ben bu konuyu daha evvel gördüm gibi ama neyse tesekkürler :melek

Hahaha Süpermis Bu =))

Ben de aynısını anlardım. Bir de olayı tersinden düşünsek kadınlar da anlarlar mı acaba.

Saçma! Zıt yönde ilerleyen iki arabanın hızı 50' şer km olsa, "dikkat et beyir diyene kadar 10 sn. geçse 280 mt yol alırlar, o hava akımında kadın 90 desibelin üzerinde bir ses ie bile bağırsa erkek sürücünün bu cümlenin tamamını duyması imkansız. Olsa olsa ancak "dikkat" kelimesini duyabilir. Bu yüzden saçma!!!

Bu kanıtı çürüttükten sonra şunu da belirteyim ki; erkekler kadınları anlamazlar. Ama zaten kadınlar da birbirini anlamaz. :))) Herbiri nadide ve eşsiz zümrüt gibidir.

o hızla gidecekler ve birbirlerine bağıracaklar

Saçma! Zıt yönde ilerleyen iki arabanın hızı 50' şer km olsa, "dikkat et beyir diyene kadar 10 sn. geçse 280 mt yol alırlar, o hava akımında kadın 90 desibelin üzerinde bir ses ie bile bağırsa erkek sürücünün bu cümlenin tamamını duyması imkansız. Olsa olsa ancak "dikkat" kelimesini duyabilir. Bu yüzden saçma!!!

Bu kanıtı çürüttükten sonra şunu da belirteyim ki; erkekler kadınları anlamazlar. Ama zaten kadınlar da birbirini anlamaz. :))) Herbiri nadide ve eşsiz zümrüt gibidir.

ayyy şimdi bayılajamm

kardeşim ben hem konuya hem bu na güldüm kanka hesapladın mı bide yaa:vur:durdurun

Geri