Snoop Dogg Dönüyor...

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
150x223.jpg

Yeni albumu " The Blue Carpet Treatment " için hiphop dünyasının ünlü isimleri Dr Dre , Timbarland , ve The Neptunes ile bir araya gelen Snoop Dogg , bu üc ünlünün yanısıra Stevie Wonder, The Game ,Brandy , İce Cube ile de işbirliği yapıyor.Yeni Albümünün her alanda insanların barış içerisinde yaşamasının simgesi olmasını istediğini belirten Dogg , kendisinin hertürlü kültürden arkadaslarının oldugunu dile getirdi.İnsanların biraraya geldiğinde hem aileleri, hemde kendilerinden sonra gelecek jenerasyonlar için daha iyi bir gelecek yaratabileceğini düşündügünü soyleyen Snoop Dogg , yeni albumunden ilk simge olarak The Neptunes prodüksiyonu ' Vato' yu yayınlayacak .Snoop'un 8. Albumu " The Blue Carpet Treatment " , 20 Kasımda piyasaya surulecek...

Sercinho Necidir oLym Bu Adam Ne iş Yapar ;)

Yabancı Bi Sitede qörmüştüm we Kendimce inqiLizceye cewirmiştim Biras ..

TeşekkürLer PayLaşım için..

ben tanıyom bi ara anLATIRım sana :sigara:

DeeRPaRtY' Alıntı:
Sercinho Necidir oLym Bu Adam Ne iş Yapar ;)

Yabancı Bi Sitede qörmüştüm we Kendimce inqiLizceye cewirmiştim Biras ..

TeşekkürLer PayLaşım için..

senin benden daha ii bilmen lazım :) adam rap , hophop , R&B tarzı yapıo ...
+ Soundtrack çalışmaları yatıgını biliorum.NFS de de şarkılarını gormuslugum war ...

dönsün dönsün deeee
fazla yabancı rap dinlemem
babalar gibi türkçe rapim war

Sercinho7' Alıntı:
senin benden daha ii bilmen lazım :) adam rap , hophop , R&B tarzı yapıo ...
+ Soundtrack çalışmaları yatıgını biliorum.NFS de de şarkılarını gormuslugum war ...

Bi Sus oLym Yha. Git Bi Nefes aL ..

Yada Nefes aLma efes aL ;)

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bi Sus oLym Yha. Git Bi Nefes aL ..

Yada Nefes aLma efes aL ;)

nie susaym yaff ne gusel konuşuoz :D hem ben nefesi burda alıom offline olursam hayatım kayar :D

severim snoop dogg u ... donsun de bi dinleyelim

Geri