cankartal3
New member
Öncelikle sniperlık hakkında şunu belirtmeliyim hiçbir pro sniper zoom açık hareket etmez bunu zaten bu silahları kullanan arkadaşlar bilirler.neyse İi bi sniper düşmanını gördğünde silahı biras ona dogru çevirir ve zoomu açar sonra hafif bir el hareketiyle aimi adamın üstüne getitir ve o an Adam ortdan ikiye bölünmüş vaziyette yerde yatar.İŞŞte benim tekniğim burda devreye giriyor belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için anlatmak istiyorum Çok küçük bir kağıt parçası kesin bunun boyutunu ekranda aimin tam ortasına oturacak şekilde ayarlayın ve kağıdı ( burası biras pis ama benim yöntem bu) tükrüğünüzle azcık ıslatıp aimin ortasına yapıştırın(yani monitöre) ve işte O an Awpnizin bir aimi oldu (bunu yakından kapışmalar içinde kullanabilrisiniz eger kendinize güveniyosanız )ama bence dediğim yöntemde çok işe yarıyor uzaktaki hedefiniz kağıttan yaptıgımız aimle görün ve hemen zoomu açıp kurbanı ikiye bölün:vur awp bölümlerinde bi süre çalıştıktan sonra bu olaya tamamen hakim olacağınıza inanıyorum.:clap:clap