Sniperler ve SNiper Olmak isteyenler

cankartal3

New member
Reaction score
0
Öncelikle sniperlık hakkında şunu belirtmeliyim hiçbir pro sniper zoom açık hareket etmez bunu zaten bu silahları kullanan arkadaşlar bilirler.neyse İi bi sniper düşmanını gördğünde silahı biras ona dogru çevirir ve zoomu açar sonra hafif bir el hareketiyle aimi adamın üstüne getitir ve o an Adam ortdan ikiye bölünmüş vaziyette yerde yatar.İŞŞte benim tekniğim burda devreye giriyor belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için anlatmak istiyorum Çok küçük bir kağıt parçası kesin bunun boyutunu ekranda aimin tam ortasına oturacak şekilde ayarlayın ve kağıdı ( burası biras pis ama benim yöntem bu) tükrüğünüzle azcık ıslatıp aimin ortasına yapıştırın(yani monitöre) ve işte O an Awpnizin bir aimi oldu (bunu yakından kapışmalar içinde kullanabilrisiniz eger kendinize güveniyosanız )ama bence dediğim yöntemde çok işe yarıyor uzaktaki hedefiniz kağıttan yaptıgımız aimle görün ve hemen zoomu açıp kurbanı ikiye bölün:vur awp bölümlerinde bi süre çalıştıktan sonra bu olaya tamamen hakim olacağınıza inanıyorum.:clap:clap

zuhahahaha ! tükürük kuruyunca ne yapacaz üstadım? :D onunda çözümünü yaz uhulayalım mı ahhaha?

beyler kurusa bile kağıt o şekilde kalır ekranda rahat olun ( salya sümük muhabbetine döndü olay :DDD)

zuhahaha ben bunu hep kullanıom çok kolayca adamı vuruom süper yöntem ama ben türükle değil suyla yapıom

aga cs de bende bıraz karanlık yerlerde sık yakıom ole vuruyom olde oluo karanlık aydınlık farketnıo elın alısınca gercı gozun saglam olsun

Keçeli kalemle boyamak en iyisi=)

Gereksiz...OnLarı yapmadanda zoomshot atabiLirsiniz..

benden size bi sır
oyunda awp alınca alt+tab yaparak bi başka bişi açmayın yine counter strike ye gelin
ve bi bakın ki mouse niz tam ekranın ortasında duruyo ve sağa sola kaymıo :D
esc veya taba basarsanız gider ama yine aynı şekil alt + tab yaparak mouse u aynı şekil yapabilirsiniz
daha akıllı bir yöntem
alıntı deil
şansına buldum :D

bu dediğinin bende zaten programı var :) Programı açıyorsun ekranda ortada küçük bir nokta çıkıyor buda sniperin aimi oluyor ;) Ben bunu kullanıyorum daha temiz bence bu yöntem :D

yok abi en iyisi filli boya! sıkıysa çıkar (reklam mı oldu ne :D) ahahha!

muhabbetlere bak yaw :D:D:D:D pro sniper dürbün açık yürümez diyorsun ama ekranın tam ortasına kağıt yapıştırıyosun :D nerde kaldı proluk... bide program kullanan arkadaş, o dediğin program hile yerine geçiyor..

akıllıca bir düşünce ama yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum hile statüsüne girer bu teknik

Geri