smile adsl beni kandırıyormu

karakter7

New member
Reaction score
0
ttnetten smile adsl geçtim 8mb bağlantı hızı diyorlar ben 1mb bile bağlantı kuramıyorum bütün hız ölçücülerle ölçtürdüm hızım 0,75 mb yani bir bile değil acaba kandırılıyormuyum :sneaky2:

bende smile kullanıcısıyım . internet hızım gayet iyi. arada hızım düşüyor ama genel olarak iyi. eğer download yapıyorsan serverlar önemli. Bazı serverlarda dediğin gibi 1 mbps bile değil ama bazılarında tam 8mbps'e ulaştığım oluyor.

niyeki sendede aynı sorun mu var ben ttnetin fiyatı artırma politikasına kızdım smile geçtim şimdi pişman oldum gibi çünkü internetim çok yavaş

adsl hız ölçüm yapma dan arattırdım kendi hıç ölçücülerinde bile 0,75 mb i geçemedim acaba bir arasam mı bu adamları geçen beni aradılar 8 mb ten mi bağlanıyorum dedim evet dediler şimdi arasam verecekleri cevabı biliyorum kablo hattı yok efendim telekoma yakınlık falan filan diyecekler oysa ttnette 3 bazen 4 mb i görüyordum

8 mbps'ye kadar mı yoksa 8Mbsp sabit hızda mı eğer 8mbps'ye kadar hizmetse iş biraz Coğrafi koşullara kalıyo.Bildiğim kadarıyla.

8mb e kadar ancak 1 mb i bile görmüyor ttnette en azından bir oluyordu sonra coğrafya olarakta çokta kötü bir yerde değilim

4 senedir ttnet kullanıcısıyım şuana kadar ttneti sadece 2 kere aradım..Ve şuan için hizmetlerini çok çok iyileştirmişler..Eğer kendileri çözemezlerse sorunu santrala bildiriyorlar ve 1 saat içinde düzeliyor..

Ayrıca hız konusunda da gayet iyi.16 mbps limitsiz kullanıcısıyım ve her türlü indirmede 1.2 mb tan aşağı düşmüyor..

Sözleşmem bitti yenilemem için 9 ay boyunda %50 indirim yaptılar :durdurun

valla kim ne derse desin smile doping falan hikaye.arkadaşlar tamamı telekomdan kiraladıkları hatları bize pazarlıyorlar.yani telekomun alt yapısını kullanıyorlar.arıza anında biz onları onlar ise telekomu arıyor.aslında olay bu kadar basit.telekomun zammı demişsizniz.ama dikkat edin hepsinin fiyatı aynı.sadece başlangıçta 2-3 ay pazarlama taktiği olarak indirim sonra aynı fiyatlar hep beraber.düşünsenize telekomdan hattı 49 a lıp daha altına veya aynıya pazarlıyabilirlermi.böyle bir ticaret yok dünyada.gerçekçi olalım lütfen

smileda bağlantım sürekli kopuyordu 1 ay kadar böyleydi bu müşteri hizmetlerini arıyorum ve meşgul çıkıyor ne iştir anlamadım neyseki şu an bağlantı kopma problemim yok..

4 senedir ttnet kullanıcısıyım şuana kadar ttneti sadece 2 kere aradım..Ve şuan için hizmetlerini çok çok iyileştirmişler..Eğer kendileri çözemezlerse sorunu santrala bildiriyorlar ve 1 saat içinde düzeliyor..

Ayrıca hız konusunda da gayet iyi.16 mbps limitsiz kullanıcısıyım ve her türlü indirmede 1.2 mb tan aşağı düşmüyor..

Sözleşmem bitti yenilemem için 9 ay boyunda %50 indirim yaptılar :durdurun

Bende yaklaşık 4 senedir TTnet kullanıcısıyım. Ve evet bende neredeyse hiç aramadım müşteri hizmetlerini. Fakat senin kadar keyfim yerinde değil açıkçası. Bir düşün arkadaşım 16mbit limitsiz kullanıyorsun ve en düşük 1.2mbit oluyo diyosun. Sence bu mantıklı mı? 16mbit nereeee 1.2mbit nereeee. Yani aslında sende hepimiz gibi KAZIKLANIYORSUN, farkında değilsin. 9 ay boyunca %50 indirim yapıp 2 sene taahhüt istiyorlar.. Başka bir kısımda bir arkadaş yazmış alt tarifeye geçirmiyorlar diye... Yani Ttnet bizi öyle bir sömürüyorki 9 ay %50 indirim yapsalar bile kat kat kat kârlı olmuş oluyolar. Bence seninde keyfinin birazcık kaçması gerekli...

Son olarakta Smile falan hep Ttnet'ten hizmet alıyorlar.. Sonuçta hiç bir şey değişmiyor.

Bu adamlara kendi alt yapısı olan sıkı bir rakip çıkmadıkça kazıklanmaya mecburuz arkadaşlar durum bu devletimiz sağolsun tekelcilik yapıyor adamlar kimse gıkını çıkarmıyor çok sıkı bir rakip çıkarsa bunlara anca fiyatlar ve kalite öyle düzelir şimdi adamlar istediği gibi at koşturuyor saygılar

Alt yapı aynı. 3 gün sonra ttnette ve smileda yaşanan sorunlar bride de baş gösterecek..

Geri