Smf Forum Teşekkür & Rep Scripti Varmi ?

X™

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben smf forum kurmak istiyorum ancak bu forumun teşekkür yada rep scripti yada kodu varmı varsa paylaşırsanız çok makbule geçer...

smf de karma diye bişey var teşekkür modülüde vardı galiba ama kullanımı farklı örneğin konuya cevap olarak Teşekkürler yazarsan mesajın gözükmüyo bu konuya teşşekür edenler x y z gibi gözüküyo

benim bu sıralar kurcaladığım bi sistem ancak modül bulamadım,
kendi sitesinde modullerde yok yani..:(

hmm anladim peki smf degilde vbulletin disinda tesekkur yada rep scriptli kurabileceim forum biliomusunuz ?
yada vbulletinin lisanssızını kursam bana ne gibi zararı olur bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar

lisanssız farketmes şikayet edilirsen bişi yapabiliolar diye duydum kullanmadım bilmiorm
ancak sana tavsiyem smf dir:D

bende smf kurmak istiyorumda simdi biliyorsunki teşekkür ve repin paylaşımda büyük yeri var :) zaten ailemizdede gördüğün gibi :) yani bu olmadan olmayan birşey php nuke mi kursam yoksa birşey yapmam lazim teşekkür şart :)

açıklardan anlamam pek ama duyduğuma göre daha adam akıllı smf açığı bulunamamış
o yüsden diorm..
ayrıca free ve sürekli geliştirilen bişi..

hmm ole olacak heralde saol freemitnick :) bilgilendirdin bizi :) Allah'ta seni bilgilendirsin :p eyw saolasin ;)

Teşekkürler indirdim de acaba nereye upload edicez acemiyim de.. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..

arkadasım admın panelınden paketler paket yükle ve yukledıkten sonrada uygula .
bu yolu izlersen başarılı olacaksın.

Geri