Sloganımız ve adresimizin başına "Kolaysa" eklensin :)

WARTOX

New member
Reaction score
0
Konuyu öneriler bölümüne açmadım çünkü gerçekten tam bir öneri niteliği taşımıyor fakat yapılan bukadar vurguna karşı hackhell hala ayakta ve gerçekten bunu haketti bence... :)

Server ve devlet olmak üzere 2 koldan sıkıştırılan Hackhell tüm bunlara rağmen çok ufak kesintilerle tekrar hizmete girdi.. Hiçbir güç şimdiye kadar bizi durduramadı.. "biribizidurdursun"un başına kolaysa, sıkıyosa gibi bir slogan daha eklemek farz oldu :D:D Bundan sonrada kimsenin durduramayacağına ve dünyanın en iyisi bile olabileceğimize inanıyorum.. Geniş içerik, uzman yönetim kadrosu ve bilinçli üyelerimizle beraber en iyi olma yolunda ilerliyoruz..

Konuyu öncelikle yönetim olmak üzere hackhellde emeği geçen herkesi tebrik etmek amacıyla açtım, umarım tüm HACKHELL ahalisi benimle hemfikirdir :)

evet evet . şimdi bile 1100 e yakın üye var 950 tanesi üye olan kişiler . gerçekten bu zor durumda hatırı sayılır bir sayı

hep destek tam destek daima hackhell liyiz bizi kimse durduramaz:)

maşallah diyorum, umarım hiçbir güç bizi durduramaz.
HACKHELL FOREVER

arkadaşlar ben eskiden başkabi forum sitesine takılıyodum bi reklamda hackhell yazısını gördüm ve aslında giriş amacımda güzelsanatlar bölümünün olması ve siyasi muhabbete girilmemesi idi sonra tutku oldu merak etmeyin hackhell olmadan olmaz

evet biri bizi durdursun :) durduramazki :)

katılmıyorum. Çok uzun olur. History sildikten sonra yazması zor oluyo bu halde bile :q

Bence hackhell.com domaine geri taşınalım.

Geri