sLm.

Mayhoş

mayhoş
Altın Üye
Reaction score
0
Selam .ßen foruma fLash ekLiyemiyorum butonu yok.Video ekLiyemiyorum.
birde ßuranın tam adresini istiyorum sizden googleden giriyorum ama çok karışık geLiyor bana .onLine üyeLer yazılan mesajlar yok Yardımcı oLabiLirseniz sevinirim.

foruma .SWF dosyaları bildiğim kadarıyla upload edilemiyor ama YouTube'dan video koymak isterseniz nasıl yapılacağını forumda aratıp bulabilirsiniz

Videoyu sadece youtube dan ekleyebilirsin. flash da eklenmiyo.
www.hackhell.com burdan gir. buradan giremezsen www.hackhell.net ikisi de aynı kapıya çıkıyo.
yazılan mesaj yok derken neyi kastettiğini anlamadım.

Teşekkür ederim. Son yazılan mesajLar bugün foruma neler eklenmiş onları kastetmiştim.

Teşekkür ederim. Son yazılan mesajLar bugün foruma neler eklenmiş onları kastetmiştim.

ne tur konular ilgi alaniniza griyorsa o bolume girmeniz sonucunda zaten konulari goruceksniz.. anasayfadaki konular populeriteye gore cikmaktadir.. yani gunluk konuya giren kisilere gore deisiklik gostermektedir..

Sizin Neden üyeLerinizin çoğunLuğu erkek anLadım.Forumda Siz erkekLer kadar uğraştırıcı :D

üst kısımda "foum" yazan bölüm ve yine üstte "yeni mesajlar yazan bölüm işini görür sanırım. bu şekilde forum daha derli toplu oluyo.

Evet farkettim Arama butonunuda buldum Teşekkür hepinize nasıLda koruyucu ve sahipLeniciLer :)

Cahilliğimi aLıyorsunuz evet sahipLenici keLimeme neden kızdın ki ki Artniyet niçin arıyorSun forumda yeni üyeLere karşı gösterilen kibarlık ve yardımseverLikti kastım.

HoŞ GeLDin ßakaLım ;)

Evet farkettim Arama butonunuda buldum Teşekkür hepinize nasıLda koruyucu ve sahipLeniciLer :)

burasi buyuk bir aile ortami.. bazan anlasmazliklar yanlis anlasilmalar olacaktir :=) evet saygil seviyeli duzgun insanlar hep korunur sahip cikilir :=)

Konuya Hit Yaptırma Kuzen :durdurun

Geri