slm:)

eva-girl

New member
Reaction score
0

Slm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum çok eğlenirim diye düşünüyorum... forumda kız sayısı ne alemde? :aşk

KardeŞİm Burasi ÇÖpÇatan Sİtesİ DeĞİl YanliŞ Geldİn Sanirim Burasi PaylaŞim Forumu.paylaŞim İÇİn Geldİysen HoŞ Geldİn.İyİ Forumlar

hoşgeldin iyi forumlar diliyorum

Aramıza Hoş Geldin, Kızlar Konusunda Kendine Dikkat Et. Bizim Kızlar Biraz Sert Kayadır. Kafanı Kırdırma İstersen :D

Benim kızlarla işim yok zaten kimse de kafamı kıramaz benim yok yere... Ben sadece içerik olarak merak ettim. Bütün forumlar erkek ağırlıklı giriyorsun özel mesaj yazıyorlar sürekli... neyse sizin kızlarınız sizin olsun

eva-girl' Alıntı:
Benim kızlarla işim yok zaten kimse de kafamı kıramaz benim yok yere... Ben sadece içerik olarak merak ettim. Bütün forumlar erkek ağırlıklı giriyorsun özel mesaj yazıyorlar sürekli... neyse sizin kızlarınız sizin olsun

Amma Alıngansın Bee, Sende Niyetini Tam Olarak Açıklasaydın Mesajında O Zaman :hhcool

heheh bacım bi sen bi ben bide 15*20 kız daha var burda öle asılma olayları yok kendımden bılıoRum rahat ol ;)

Hoşgeldin ii forumlar..

eva-girl' Alıntı:

bu kadar kızma ya. ilk mesajın biraz tuhaf olmuş.neyse burda kimse gereksiz pm atmaz emin olabilirsin iyi forumlar

Kızdırdınız kızı :) eva-girl burası iyi ve kız erkek eşit ağırlıkta bi forumdur. Kaliteli bi yer yani. Hoşgeldin inşallah umut ettiğin gibi eğlenirsin...

ispik kız bak hemcinslerin geliyo yavas yavas :) hosgeldin sende aramıza gerci bizden zarar gelmio örn. ispik ama dier uyeler asılmasın dikkat et :p

hoşgeldiniz hakettiğiniz saygıyı göreceğinizden şüpheniz olmasın! İyi forumlar...

va-girl h.gg arkadasımmm aramızaa iiyiii forumlarr.....

eva-girl h.gg arkadasımmm aramızaa iiyiii forumlarr.....

eva çok sinirli çıkmış valla dur hemen bi pm atıyım barışalım heheh yok yok burda öyle abul subuk asılma olmaz olursa mod larımız sağlam anında müdale

WeLLcome to HackHeLL...

Geri