Slm olsun tüm dostlara...

denizzzzzz

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeniz DENİZ. İlk mesajımda hemen slm verdikten sonra sorumu sorarak amacımın muhabbet değilde yardım istemek olduğunu göstermiş oldum:goz: Peki bu doğru bir şeymi? Tabii ki değil ama neylersiniz çaresizliğin getirdiği acele yaptırıyor bunları. Çenem düştü yine güya işin muhabbet kısmına girmeden sadece soru soracaktım nesye yüksek müsadenizle sorumu soruyorum cevap alabilme umyuduyla. Arkadaşlar benim bir can dostum bana Fujitsu Simens marka bir diz üstü hediye etti ama kendisi bu makinayı yurt dışından temin ettiği için içinde yüklü olan Vista Almanca. Ben bunu Türkçeye çevirmek istiyorum. Türkçe yama programı ile sorunu aşmayı düşünmüştüm ama internette bu programı bulamadım. Bana yama programı temin edebileceğim bir adres verebilirmisiniz yada bu soruna başka bir çözüm üretebilirmisiniz? Şunuda belirtmeliyim dvd si bende değil bunu da göz önünde bulundurmalısınız.

öncelikle hoşgeldin
format atmadan yapabilirmisin bilmiorum format atarsan büyük bi ihtimalle dvdsinde dil seçeneği mevcuttur yada ben öle sanıorum :D

hoş geldin dostum..
yardımcı olmak isterdim ama bende yeniyim...

alaykin' Alıntı:
hoş geldin dostum..
yardımcı olmak isterdim ama bende yeniyim...

Eyvallah arkadaşım hassasiyetin için sağolasın. Yeni olabiliriz ama asla yalnız değiliz...:goz:

aramıza hoşgeldin..

hoşgeldin kardeş iyi forumlar =)

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

aramıza hoşgeldin iyi forumlar

Geri