H.b canım gece gece ; )P@S@KLI_KIZ' Alıntı:hos geldin gece gece: )
Yaff benim tarzım bu özelliğim nickimde saklı neden banlıyolarkikime zararım var neyse h.b...RomeoMAD' Alıntı:Hosgeldın nıckın cok degısık yav ınsallah banlanmazsın
ıyı forumlar
Uyumakmı oda neDayWalkerr' Alıntı:Hoşgeldin arkadaş...
Forumun tadını çıkar eğer uyuya kalmazsan....
Saogol yiğenim çok makbule geçti eyw...sülFiriK' Alıntı:hoşgeldin aramıza arkadaşım![]()
Avatar Hediyemdir (uğraştım valla :sigara: )
![]()
helal olsun nasıl farkettin lemRomeoMAD' Alıntı:Hosgeldın nıckın cok degısık yav ınsallah banlanmazsın
ıyı forumlar
Ne varmış niqimde sen kendi nii baq seninki eh benimki ciciGREAT İDEA' Alıntı:helal olsun nasıl farkettin lem
şimdi anladım manyak güldüm yaw nicke baq
sülfirik rica etsem banada yaparmısın avatar kıskandım walla anlamıyom photoshoptan
S2Cİ' Alıntı:Saogol yiğenim çok makbule geçti eyw...
Tamam abi kızma ya saol abi yanlışım olduysa af olasülFiriK' Alıntı:böyle mi teşekkür ediyosundostum yiğen miğen ne ayaksın sen :Sopa
GREAT İDEA' Alıntı:sülfirik rica etsem banada yaparmısın avatar kıskandım walla anlamıyom photoshoptan
Nicke dikkatli baq:goz: özelliklerimi yazamqm ayıpRomeoMAD' Alıntı:ahauahahS2Cİ nasıl bırısın sen anlat kendını
yoq yoq benim içinde uzun sürcek banlayanla küserim valla konuşmam baq yok yaff valla zoruna giden banlarRomeoMAD' Alıntı:valla gece gece ıyı guldum ama senın ıcın kısa surcek gibi