slm arkadaslar hıc bır bılgım yok ^^

mthnmthn

New member
Reaction score
0
arkdaslar abılerım ve kardeslerım sımdı ben onlıne oyun oynuyorum ve silroadonlıne belkı bılırsınız mmorg turu bır oyun yanı knıght vs.. gıbı her neyse konuya gelelım;

sımdı oynayanlar bılır char soyulmaları cok oluyor bu keyloger yuzunden felan sıfre calarak charlarımıza gırıyolar ve onca emeğımız calıyolar ve bazen bunu yapan ınsan guvendığınız bı arkadasınız oluyor malesef bu ısı nasıl yapıyolar ben ayrıntılı sekılde oğrenmek ıstıyorum sızce nerden baslamalıyım

Tesekkurler...

çok basit ip ni öğrenmeleri için bir neden gösteriyorsan kolay ipden keyloger'ı pc ne gönderince sana birşey kalmıyor + antivirüsünde dandikse onlara yol açmış oluyorsun ...böle birşey yaşadıysan bir an önce format hdd nin sıfırlanması gibi bir format olmasında şart var..böle kurtulabilirsin ancak böle pis birşey...

Soyulamaya karşı güvenliğimi nasıl sağlarım mı diyosun, yoksa ben de başkalarını nasıl soyarım mı diyosun..?
Açıklık getirir misin?

Nasıl korunacağını soruyorsan;
İyi bir firewall ve Anti Keylogger - Anti Rootkit programı kullan.

Nasıl soyacağını soruyorsan;
Bunun yeri Hackhell değil =)

Nasıl korunacağını soruyorsan;
İyi bir firewall ve Anti Keylogger - Anti Rootkit programı kullan.

Nasıl soyacağını soruyorsan;
Bunun yeri Hackhell değil =)

bu sıtenın amacı ne hacklenmeyı onlemek mı yoksa hackerlık oğretmek mı k.bakmayın ben hackerlığa ozenmıyorum ama bu yapan kısıler bu ıslerı nasıl yapıyo onu cok merak edıyorum.

BU SITENIN AMACI bilgiledirmek KIMSEYE zarar vermeden lakin sen güvenligi elden birakmak istemiyorsan DOGRU YERDESIN. ögrenmek istedigin konularda tam tesekkülü bir site seni yolda birakmaz sen bilgiyi dogru yerde ve kimseye zarar vermek icin kullanmadikdan sonra KIM TUTAR seni HOS GELDIN ARAMIZA

mesajin hak,hukuk,emek diye baslayip hirsizligi nasil ogrenirim gibi bitmis...
o hirsizligi keyloger ile yapiyorlar. hem o kadar basit degil....
iyi forumlar...

bu sıtenın amacı ne hacklenmeyı onlemek mı yoksa hackerlık oğretmek mı k.bakmayın ben hackerlığa ozenmıyorum ama bu yapan kısıler bu ıslerı nasıl yapıyo onu cok merak edıyorum.

şifreni kimseye verme tanımadığın kimselerden dosya alma bilmediğin sitelere girme bişeycikler olmaz..

BU SITENIN AMACI bilgiledirmek KIMSEYE zarar vermeden lakin sen güvenligi elden birakmak istemiyorsan DOGRU YERDESIN. ögrenmek istedigin konularda tam tesekkülü bir site seni yolda birakmaz sen bilgiyi dogru yerde ve kimseye zarar vermek icin kullanmadikdan sonra KIM TUTAR seni HOS GELDIN ARAMIZA

vay be acaıp gaza geldım cok saol keylogerdan korunmak ıcın yardımlarınız beklıyorum ve bu yardımları tum arkadaslarımla paylasacağım onlarında bu bılgılerden yararlanmasını sağlayacağım

mesajin hak,hukuk,emek diye baslayip hirsizligi nasil ogrenirim gibi bitmis...
o hirsizligi keyloger ile yapiyorlar. hem o kadar basit degil....
iyi forumlar...

kardes benım amacım oğrenmek uygulamak deıl ben bole emek hırsızlığı yapacak olsaydım sımdıye kadr cokdan oğrenmıs olur ve uyguluyo olurdum

sadece ve sadece bılgı buda benım ne doğal hakkım her sey hakkında bılgılı olmak ıstıyorum kendımı anlatabıldıysem ne mutlu bana

ya bırak böyle oyunları en iyisi hut bölümlerine git ordan indir oyunları oyna

(benim pek aram yoktur mmorg oyunlarında felan hiç hazetmem böyle oyunları)

sımdı oncelıkle bana bır vırus programı lazım ne ıyısınden hangısı sızce ve bılgısayarı kesın olarak keylogerdan arındıracak bır program var mı format atmak hıc ıstemıyorum tskler... ..

ahbab bizim okulda knight online hastalığı var ordan biliyorum:
çar soyulmalarının nerdeyse tamamı sahte siteler üzerinden oluyor. hani şu "bilmem kaç gb kazandın, almak için bizim siteye gir" denen cinsten. bunlarda genelde oyunculardan gelen mesaj (mektuplar)da yazar.
keleği atan arkadaşınsa: yeni arkadaşlar edin

ahbab bizim okulda knight online hastalığı var ordan biliyorum:
çar soyulmalarının nerdeyse tamamı sahte siteler üzerinden oluyor. hani şu "bilmem kaç gb kazandın, almak için bizim siteye gir" denen cinsten. bunlarda genelde oyunculardan gelen mesaj (mektuplar)da yazar.
keleği atan arkadaşınsa: yeni arkadaşlar edin

saol ya ama arkadas secme konusunda akıla ıhtıyacım olduğunu sanmıyorum ^^

microsoft güvenlik ve güncellemeleri almak icin SIKSIK Kontrol edilmeli ..
Etkinlestirilmis isletim sistemi gerekmektedir,degilse forumda ilac mevcut.

http://www.microsoft.com/tr/tr/default.aspx

Bilgisayarına bağlananları görebilmek için bildiğim:
Başlat->Çalıştır'a cmd yaz.Sonra MS-DOS pencersinde net user yaz. Senin bilgisayarına bağlı bilgisyarları gösterir tabi eğer bağlıysa. Eğer varsa silmek için de:
net user "hesabın adı" /delete yaz ve silinecektir...(tırnak işaretini kullanmayacaksın)
cmd.exe>netstat -ao acik olan portlari ip adresleriyle ve Process ID birlikde görüntülemeni saglar.calismasini istemedigin servisi kapatabilirsin! görev cubugunda windows a ait olmayan sistemi agirlastiran baglantiyi kullanan bazi .. .exe programciklar boot esnasinda bilgisayar acilmak suretiyle silinerek yok edilebilir.
Firewalların yönetim panellerinde "active ports", "active networks" gibi pencereler vardır. oradan bilgisayara giren çıkan herşeyi görebilirsin

tavsiye edecegim güvenlik anti trojan Scanrootkit programlari asagida ki siralamaya göre ARAMA cubugu ile daha kolay bulunacakdir.
1- G DATA 2009 veya G DATA 2010
2- Kaspersky 2009
3-Anti Trojan Elite
4- ve digerleri
unutmadan %100 güvenlik yokdur.
TEK KURAL-özel kimlik iletisim kayit bilgileri mümkün oldugunca bilgisayar ortaminda tutulmamalidir Riski en aza almak kullanicinin Kendisine baglidir bakarsan bag olur, bakmazsan BASKASININ OLUR :) kolay gelsin, iyi forumlar

Geri