Slm Arkadaşlar ben Hüseyin

Slipknot

Banned
Reaction score
0
Slm millet bende daha yeni üyeyimm dün gece oldummm daha bişeyy bildigimm yokk yardımcı olursunuzz dimi bana :aba: :(

hoşgeldin yardımc olurz tabiki
iyi forumlar.....

hoş geldin hackhell e
forumu biraz gez olayı kaparsın zaten
paylaşımlarını bekleriz
iyi forumlar

Ho$Ge£DiN aRKaDa$iM iYi FoRuMLaMaLaR..YaRDiMCi oLuRuZ Taßi..

yaaa formu geziyomda bişeyy anlasamm daha çaylagımm işte ansalamm

Slipknot bir daha mesaj yazarsan üstüste banlanırsın kimse sana o konud ayardım edemez arkadaşım söyle arkadaşlarına seni rahatsız etmesinler

Hoşgeldin aramıza.Sana ilk tavsiyem forumun bütün kurallarını oku.İkincisi ise basitten başlayarak zora doğru git böylece forumda zorluk çekmezsin.Tekar HackHell Hoşgeldin....

dostum hoş geldin formumuza sana elimizden geldigince yardım edecegiz

hoşgeldin dostum kurallar çerçevesinde istediğini yap :) iyi forumlar zaten imzamda kurallar war.:)

kardeş hoşgeldin aramıza ben de bir şey bilmiyordum ilk girdiğimde öğrenirsin zamanla herşeyi zaman herşeyin ilacıdır. açıkçası bir şey bilmene de gerek yok kurallara uy paylaşmak isteğini paylaş yardım istersensen seve seve elimizden geleni yaparız

hojgeldin....arkadaslar soleneni soylems sana uygulamak kaldı...ii forumlar...

hoşgeldin aramıza,
zamanla alışırsın merak etme, ben buraya ilk geldiğimde forumda yazı bile yazamıyodum.
acele etmemen lazım, panik yapma, sorularını ve sorunlarını uygun bir başlık altında dile
getirirsen emin ol istediğin yardımı alırsın.
iyi forumlar, faydalı paylaşımlar

Hoşgeldin Hüseyin her türlü konu var hackhell.com da her alanda yardım ve her türlü paylaşım bulabileceğine ben kendi şahsiyetim ile bizzat garanti veriyorum.Kafan bi yere sıkışırsa ben de burdayım:D

Geri