Slayt Yapma ve Uygun Slayt progrmaı

lobirens

New member
Reaction score
0
Dünden bu yana bir sürü slayt programı indirdim ve hala istediğim şeyi elde edemedim,

İsteğim Yapacağım slayt programını cd yükleyim vcd oynatıcında izleyebilme imkanını yaratmak, vcd ya da dvd(vcd oynata bilme özelliği var olduğundan) Yani bana bir slayt programı söyleyin bunda yaptığım slayt programını cd yazdıktan sonra cd takacağım vcd taktığımda televizyonda izleyebileyim ....

İnşallah yardımcı olacak yorumlar açarsınız hackhell den başka bulamayacağım bildiğimden son ve tek adrese yazıyorum

not. bu konu açarken arama yaptım forumda hatta çıkan sonuçlardan çoğuna baktım bulamadım, aramayı farklı şekillerde denedim ürün adı yazarak bile, ama arama özelliği benzer kelimeleri türetim getirdi aradığım şeyle ilgili olmayan bir çok konu ondan bunu denedim

microsoft photo story indir ve dene arkadaşım
hem microsoft
hem türkçe
kolay gelsin

Ya bu microsoft photo story yaptığım slayt, dvd, vcd oynatıcılarına taktığım izlene bilir mi, bilgisayar izlenmesi bir işime yaramıyor benim amacım bu oynatıcılara taktığımda televizyonda izlene bilmesi

hiçbir şey yapamazsan eğer pc ye ekran kaydedici bir program yükLe,sLaytı oynatmaya başLat bu esnada ekranı kaydetmeye başLa..daha sonra da kaydettiğin görüntüyü istediğin formata çevirerek cd ye yazdırmayı deneyebiLirsin.ALternatif oLarak bu geLdi akLıma

Formatını değiş, nasıl olacak peki slayt hazır şindi ben onu vcd formatına mı getirecem... nasıl yapıldığını anlatır mısınız

az önce yaptığım proshow gold yaptığım slayt var sonra photo story bunlada yaptım bunu ne yapacam şindi kayıt pc de

işin bittiğinde ne olarak kaydedersen o şekil izlersin arkadaşım
ister vcd yap ister dvd
photo story bunun için var
yok yapamam diyorsan format factory indir
bununla istediğin formata çevir

işin bittiğinde ne olarak kaydedersen o şekil izlersin arkadaşım
ister vcd yap ister dvd
photo story bunun için var
yok yapamam diyorsan format factory indir
bununla istediğin formata çevir

işlem sonunda cd nts, cd pal yazan şıklar vardı ben cd nst ile denedim sonra pal ile denedim, sonra taktım vcd çalmadı dvd oynatıcıdada slayt çalışmadı...

format çeviriçiyi indiriyor onunla cevirim deniyecem inşallah olur

Slayt yapsam, sonra direk cd yazsam ve cd yazdığım slayt direk vcd veya dvd oynatıcıda gösterse olmaz mı? Böyle bir program yok mu slayt programı

Slayt yapsam, sonra direk cd yazsam ve cd yazdığım slayt direk vcd veya dvd oynatıcıda gösterse olmaz mı? Böyle bir program yok mu slayt programı

slayt yaptığın programın çıktısını nero yada vcd yapabileceğin programın görmesi lazım
yani ne olarak kaydettindse öyle yazdıracaksın cd ye
onu da nero ile yapabilirsin kardeş
video cd yarat diyeceksin

Yazdığın şeyle yazarsın cd neroda sonra takarsan vcd ya da dvd oynatıcısına göreceğin hiç ama hiç bir şey olmaz...

Yararlı bir slayt programı lazım bana, cd gösterebilen taktığımda pc yani bilgisayar dışında inşallah böyle bir program adı olur ve yönlendirirse sevinirim, bu konu hakkında hiç fikrim yok deniyorum ilk defa slayt yapmam gerekti yaptım ama genelde pc için ve çalışıyordu cd koyum kayıt etmek ve cd oynatmasını gerektirmemişti bunuda öğrenecem inşallah

Geri