slayt için yardım istiyorum arkadaşlar lütfen

pass

New member
Reaction score
0
arkadaşlar anneler günü için slayt hazırlamam gerekiyo lütfen bana yardım edin hazır slaytlar varsa bana verin bide nasıl hazırlanıyor. bilgi istiyorum çok lazım arkadaşlar yardımcı olanlar şimdiden çokk sagolun bide slayt hazırlayabilcek arkadaşlar anneler günüyle ilgili güzel bi slayt hazırlayıp buraya koyabilirlerse çok sevinirim

not:arka fon müzigine candan erçetinin annem (anne) ( adını tam bilmiyorum) şarkısını koymak arada küçük annelerle ilgili yazılar geçecek anne ve bebek resimleri olacak güzel bi slayt olsun istiyorum ilk okulda yayınlanacak bi programda gösterilecek lütfen arkadaşlar yardım edin........ HERKESE İYİ HACKHELLER

Arkadaşım sana yardımcı olalımda slayta sen özel aile resimlerini koymalısın bence. Sana slayt konusunda çok hoş üç adet yardımcı proğram önerebilirim üçündede çok güzel slaytlar yapabilirsin. 1.windows movie maker.2.nero 7. 3.total converter bunların linkeri forumda mevcut bir zahmet aratıver kolay gelsin.

arkadaşım ben hiç anlamam özel aile resimleriyle yapılmış var zaten bi tane ben anne v bebek resimleri olan bi slayt istiyorum lütfen yardım edin

Geri