Skymonk Ve Wireless Problemi

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba. Son 1 aydır bilgisayarımı açtığımda wireless çubuklarının üzerinde sarı bir nokta var ve modeme reset atmadan bundan kurtulamıyorum... Her seferinde modem resetlemeden bıktım.
Birde indirdiğim bi program otomatik olarak skymonk kurdu onu kaldırdım ancak chrome üzerinde yada mozilla üzerinde sağ tuş yaptığımda upload skymonk seçeneği hala duruyor bulabildiğim bütün dosyalarını manuel olarakta sildim... ancak hala orda duruyor... yardımcı olabilirseniz sevinirim...

wireless sorunun wireless veya wifi nı güncelleyerek pc nin kini atlatabilirsin, yoksa modem ile alakalıdır dandik modemler 2 tane makineyi bile kaldırmaz bağlantıda durmadan düşme yaşarsın (wireless) de

diğer sorun ise, regedit kayıtlarından silmen gerekiyor, bir registry temizliğen program ile yapabilirsin.

modem dandik sanırım o sıra maddi açıdan en ucuzunu almıştım şimdi köpek gibi pişmanım... zyxel marka ve sinyalleri çok zayıf...3 oda öteye 2 dişi zor gönderiyor.zaten o uyarı çıktığında sorunu bul dediğimde modeme reset atın yazıyor windows yardımında.modemde 2 wireless 1 tanede kablolu pc var ve arada kabloluya bile sorun çıkardı.güncellemeyi bi deniim...

bu regedit falan nasıl yapabilirim?..
teşekkürler...

Auslogics BoostSpeed veya Registry Winner tarzı programlarla işini görebilirsin, olmadı programın tam adını biliyorsan
başlat çalıştır regedit yaz sonra ctrl+f bas programın tam adını yaz Kaspersky(artık sendeki neyse) sonra tarat cıkan taramalardakilerini sil.

Geri