Skibbe'den "feldkamp" AÇiklamasi!..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe, UEFA Kupası B grubu maçında yarın karşılaşacakları Olympiakos maçı öncesinde bir basın toplatısı düzenledi.

MARATON.COM.TR olarak sizler için Alman hocanın basın toplatısından seçtiğimiz konu başlıkları şöyle;

Olympiakos, Yunan Ligi’nin de favorisi olan ve son 10 yıldır ülkesinde üst sıralarada yer alan bir takım. Bizim ekibimizdeki oyuncularda bu maçta, uluslararası alanda kendini gösterme fırsatı yakalamış olacaklar. Rakibimizin ofansif olarak bir hayli fazla silahı var, Çabuk ve teknik oyuncuları var. Özellikle Kovacevic, İtalya ve İspanya’da tanınmış, kendini ispatlamış bir oyuncu. Bu yarın defansif olarak bir hayli işimiz olacağını gösteriyor. Karl Heinz Feldkamp, haftasonu Olympiakos’un son oynadığı lig maçını izledi ve benle izlenimlerini paylaştı.

-“FENERBAHÇE HAKKINDA KONUŞMAM”-

Her şeyden önce Galatasaray’ın teknik sorumlusu olarak, Fenerbahçe’nin dün Arsenal’den aldığı mağlubiyet hakkında birşey söyleme durumunda değilim.

Başkanımız Adnan Polat, Kadıköy’deki finalin hedefimiz olduğunu hatırlatıp, o yöne doğru adımımızı atmamız gerektiğini söyledi. UEFA’da gidebildiğimiz en uç yere kadar gitmeyi amaçlıyoruz. Grupta 4 iyi rakibimiz var. Onları bir şekilde yenip gruptan çıkmak istiyoruz.

Trabzonspor maçında sonradan oyuna giren Aydın, adale sakatlığından dolayı takımın dışında kalmak zorunda. Çabukluğu olan bir oyuncu olarak onu arayacağız. Trabzonspor ile karşılaştığımız maçta hem Fernando Meira, hem de Emre Aşık, ikiside kendi görev alanlarında işlerini iyi yaptılar.

UEFA Kupası’nda Hertha Berlin ile Berlin’de oynayacağımız maç bizim açımızdan bir avantaj demesek de, bizi destekleyecek Türk taraftarlardan dolayı daha rahat olacağımızı düşünüyorum. Gruptaki bir diğer rakibimiz Kharkiv’i de Berşiktaş karşısında görmüş olmamız bir avantaj: Ancak futbolda her an her şey olabiliyor.

-“FELDKAMP İÇİN DE GEÇERLİ”-

Bu maç en az Olympiakos kadar bizim için de önemli. Ben, Leverkusen’de, uzun yıllar sportif direktörüm olarak Rudi Völler ile yakın çalışma imkanı buldum ve ben Galatasaray’da herkes ile çok samimi ve sıkı biçimde çalışıyorum. Bu durum Feldkamp için de geçerli olacaktır. Takımla ilgili bütün programlamalar ve kadronun idaresi benim işimdir. Bunu dışındaki yardım alıcacak konularda Feldkamp ile gayet güzel çalışabiliriz.

Maraton

BiLgi için saoL ümit......

ben Galatasaray’da herkes ile çok samimi ve sıkı biçimde çalışıyorum. Bu durum Feldkamp için de geçerli olacaktır. Takımla ilgili bütün programlamalar ve kadronun idaresi benim işimdir. Bunu dışındaki yardım alınacak konularda Feldkamp ile gayet güzel çalışabiliriz.

Maraton

Sen ÇaLış BakaLım İşte Bu Yüzden AsLa Büyük Hoca OLamayacaksın :goz:

Geri