Skibbe, Feldkamp'ı aratıyor

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'de Skibbe yönetiminde 20. hafta itibariyle 37 puan toplayabilen Galatasaray, geçen sezon Feldkamp idaresinde aynı sürede 45 puan kazandı.

40837.jpg

Alman teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 20. hafta itibariyle gösterdiği performansla geçen sezonun gerisinde kaldı.

Skibbe yönetiminde, 20. hafta itibariyle 37 puan toplayabilen sarı-kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon aynı sürede Karl Heinz Feldkamp idaresinde 45 puanla lider durumda bulunuyordu.

Bu sezon özellikle dış saha maçlarında önemli puan kayıpları yapan Skibbe'nin Galatasaray'ı, geçen sezon vatandaşı Felkamp'ın yönettiği takımın 8 puan gerisinde kaldı.

Geçtiğimiz sezon Feldkamp'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray, 20 maçta sadece 1 mağlubiyet alırken, bu sezon Skibbe idaresindeki takım 20. hafta sonunda 5. yenilgiyle tanıştı.

Michael Skibbe yönetiminde bu sezon ligde oynadığı 20 karşılaşmadan 11 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 37 puanda bulunan sarı-kırmızılı takım, geçen sezon Karl Heinz Feldkamp idaresinde aynı sürede 13 galibiyet, 6 beraberlik, 1 yenilgi sonunda 45 puanla lider durumdaydı.

NTVSPOR ve Ajanslar
15 Şubat 2009 Pazar

Yahu $u adama yükLendikLeri kadar kaLLiye yükLenmediLer..Adam efendi aLttan aLıyor diye üstüne çıkıyorLar !! Bu sezon bütün takımLar kötü..AnadoLu takımLarı yükseLi$te..

teknik direktör kadar kaptanlarında etkisi var
bence hakan şükürün gönderilmesi hata
takımdaki kaptanlar çok asabi ümit (kırmızı) lincoln(kırmızı) ayhan hakemle uğraşan
(gerçi hakemlerde bizle az uğraşmıyorlar)

ciddi kaptana ihtiyaç var

ben skibbeye kızmıyorum en büyük kızgınlığım geretsin gönderilmesiydi hadi gönderdiler gönderdikten sonra daha bilgili ve tecrübeli ne çok genç ne de çok yaşlı bi teknik direktörün getirilmemesi

bence orta seviyede bir hoca bile bizi şampiyon yapar ama bu skibbe yapamaz

Ben Skibbeye Katlanmak Istemiyorum !
Hakan şükür Gelsin Takımın Başına Bari Ona Katlanalım O 6 Ayda Dünyanın En Iyi Teknik Direktörlerinden Biri Olur Bence Yada Tugay Kerimoğlu Getirin Takımın Başına Koyun Skibbe Den Daha Iyi Yönetir Takımı !
Tugay Kerimoğlu Geleceğin En Iyi Türk Antrenörlerinden Biri Olacak Ama şans Verilmesi Lazım !

Geri