Skandal.

MONTANO

New member
Reaction score
0
16bhnqg.gif

11qkdv9.gif

Kaynak:Cumhuriyet

Türkiye Cumhuriyeti Tektir.Ve o Cumhuriyetin Yılmaz Bekçileriyiz.Bu Orduyu kimse bu şekilde rencide edemez Yaşacın Bağımsızlığımız ve Bütünlüğümüz.
2iiuyqd.gif

skandal felan yok ordumuza güvenimiz tam

egyas0.jpg

Şehitler ölmez Vatan bölünmez.Türkiye Cumhuriyeti Sonsuza dek sürecektir.

yaptıgı disiplinsizlik.Türk bayrağı dışında bir bayrak çekilmesi yanlış ama bu vatana kastetmek değil..''Yine ordu yine Skandal'' ne demek? Ancak Fatih Terim'in tribüne alınmayıp DTP li vekilin onun yerinde maç seyretmesinden daha aşağılayıcı bir durum ancak bayrak yakmak olabilir heralde..

şehitler ölmez Vatan Bölünmez.

fırkateyn de bizim vergilerimizle Alınmış işte Zihniyete bakınki adam Şahsi Bir araç Muamelesi Yapıyor,O şanlı Ve ŞEhit kanıyla Sulanmış Şanlı Bayrağımız YErine Sarı ve mavi bayrak takarak Tüm vatana resmen ihanet etmiştir.Ülkenin birlik ve Beraberliğini bu denli rencide Ve zarar veren bu Zihniyeti Şiddetle kınıyorum

komutana yakışmamış bunu yaparken de neyi amaçladığını merak ettim doğrusu. ben bu kadar beyinsizim işte görün mü demeye çalışıyordu..

Bir fenerli olarak ben de hoş karsılamadım olayı...Ama olayın da o kadar üzerine gidilmesi taraftarı degilim..

iyice azıtmış bunlar yani bu kadar olmaz!!! gerekli cezayı alması lazım galatasaray bayrağı da asılsa aynı tepkiyi verirdim... o gemiye sadece türk bayrağı asılır

GAlatasaray bolumuyle bir alakası yok.Ama TurkBayragı yerine FenerBayragı cekmesi cok yanlıs.Bende bir fenerliyim ama Ordu Başka Spor Başka.. ;)

Konumuz Türk bayrağını Ve Türk milli takımını hiçe sayan fb li taraftarlar.

Konu Belli Amaç belli Asıl ortalığı karıştırmak isteyenler belli

ordu en ciddi oLunması gereken müessese iken bu yapıLan çok yanLış bi tutum..
iLgiLi kişiye başta fbLi Büyükanıt oLmak üzere gerekLi kişiLerin gerekLi cezaLarı vermesi gerekir..

unutmasın ki Ordu Ana Ocağı değiL,... dir..

Geri