sizin için önlermler

aml52

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sonuç hüsran oldu ama şimdi okula gidince dalga geçcekler
örnek olrak geçmiş olsun ,,alex nasıl attı ama gibi bunlara karşı ne gibi cevaplar verebiliriz yardımcı olucak kimse var mı???

hadi cevap lazım bana

fazla söze gerek yok fener çok daha iyi oynadı ve kazandı..bunu söylemek ve kabul etmek hazmedebilmek çok mu zor

onlara karşı ne söyleceğini yazsam forum kurallarına aykırı bi çok şey söylemiş olurum o yüzden hiç kulağın bile duymasın....boşver ne derlerse desinler sen hiç kafana takma bile...

yani evet biizm savunulacak bi yanımız yok, bahane edecek arkasına saklanacak nedenlerimiz de yok. oynamassak böyle olur. tbr diyceksin konuyu kapatıcaksın dostum

arkadaşlar sonuç hüsran oldu ama şimdi okula gidince dalga geçcekler
örnek olrak geçmiş olsun ,,alex nasıl attı ama gibi bunlara karşı ne gibi cevaplar verebiliriz yardımcı olucak kimse var mı???

hadi cevap lazım bana

Benden sana kesin çözüm.2 gün okula gitme.3 gün kimse bişi demez zaten.Ya arkadaşım alt tarafı maç bu bu kadar büyütme.Sanki yüz kızartıcı suçmu işledinde.büyütme bu kadar:DBiz GS ye 6 attığımızda adamların yüzü gülüyodu hala.Çok hoşlarına gitti heralde:Dbişi olmaz.Tebrik edersin efendiliğini gösterirsin olur biter;)

Geri