Sizin de ocağınıza ateş düşsün ey açılımcılar!

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Polise taş attılar.
“Olur böyle şeyler, bunlar daha çocuk…”
Askere taş attılar.
Dükkânları taşladılar, camları kırdılar.
Bayrağımızı yerlerde sürüdüler, yaktılar.
Otobüse Molotof kokteyl attılar. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Serap cayır cayır yandı.

“AKP hükümeti, 18 yaşından küçükleri, terör olaylarına katılmış olsa dahi çocuk mahkemelerinde yargılanmaları için yasa hazırlığı yapmakta.”
“Artık çocuklar askere, polise taş attığı için ağır cezalar almayacaklar.”
“Artık çocuklar, otobüs içinde bir genç kız yaktılar diye öyle 30 yıla filan mahkûm olmayacaklar.”
Ya ne olacak?
“Birkaç yıl ıslah evinde kalacaklar. Orada eğitimlerini tamamladıktan ve olgunlaştıktan sonra çıkacaklar.”
Sonra?
Artık taş atmayacaklar. Dağa çıkacaklar, Polise, askere silah sıkacaklar. Pusu kuracaklar. Mayın döşeyecekler.
Galiba farkında olunmayan bir şey var.
Bunlar çocuk değil.
Ya ne?
“Piç… piç oğlu piç… Yunan, İngiliz, Fransız işgalinden artık kalanlar…”
Eskiden anneler babalar çocuklarını askere yollarken helalleşirdi.
Artık okula, dershaneye yollarken de helalleşiyorlar.
Çocukları otobüste mi yakılacak, sokakta mı kurşunlanacak, bilmiyorlar.
AKP hükümeti çocukların can güvenliği için değil, piçlerin çocuk muamelesi görmesi için yasa hazırlıyor.
Haftalardır terör estiriyorlar, bebek katilinin hücresini bahane ederek.
İçişleri bakanı, adalet bakanı, diğer yetkililer olağanüstü toplanıyorlar.
“Hah” diyorsunuz. “Şimdi gerekeni yapacaklar.”
Açıklama yapıyorlar.
“Valla billa hücreyi daraltmadık, sadece 17 santim küçüldü, ama daha modern ve konforlu hale geldi, valla billa rahatı yerinde. İki gözüm önümüze aksın ki…”
Başbakan taa Amerikalardan kükrüyor!
“Bunlar açılımı provoke etmek istiyorlar. Bizi yıldıramazlar. Açılıma devam.”
Hiçbir şey demiyorum. Sadece…
“Sizin de ocağınıza ateş düşsün. Sizin de evladınız, kardeşiniz cayır cayır yansın.”
Bakalım o zaman da “Açılıma devam, bunlar daha çocuk…” diyecek misiniz?

SÜLEYMAN ÇELİK

Küçük bir notda emniyet güçlerinin amirleri için olacak;
haftalardır ve hatta yıllardır;
ülkeyi birbirine katan terör olayları sonucunda,milyarlarca liralık hasarların oluştuğu sokak eylemlerinde tek bir gözaltı ve tutuklama olmazken,polise ve askere taşlı,sopalı,barikatlı ve hatta havai fişekli saldırıları yapan şerefsizlerden bir tanesi kodese tıkılmayıp ''SOKAK ARALARINDA '' kaybolurken,

dtp binasına kurşun yağdıran gazilerimizi kısa zamanda yakaladıkları için ;
emniyet güçlerimizi tebrik etmek istiyorum.

Polise taş attılar.
Askere taş attılar.
Dükkânları taşladılar, camları kırdılar.
Bayrağımızı yerlerde sürüdüler, yaktılar.
Otobüse Molotof kokteyl attılar. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Serap cayır cayır yandı.

“AKP hükümeti, 18 yaşından küçükleri, terör olaylarına katılmış olsa dahi çocuk mahkemelerinde yargılanmaları için yasa hazırlığı yapmakta.”
“Artık çocuklar askere, polise taş attığı için ağır cezalar almayacaklar.”
“Artık çocuklar, otobüs içinde bir genç kız yaktılar diye öyle 30 yıla filan mahkûm olmayacaklar.”
Ya ne olacak?
“Birkaç yıl ıslah evinde kalacaklar. Orada eğitimlerini tamamladıktan ve olgunlaştıktan sonra çıkacaklar.”
Sonra?
Artık taş atmayacaklar. Dağa çıkacaklar, Polise, askere silah sıkacaklar. Pusu kuracaklar. Mayın döşeyecekler.
Galiba farkında olunmayan bir şey var.
Bunlar çocuk değil.
Ya ne?
Eskiden anneler babalar çocuklarını askere yollarken helalleşirdi.
Artık okula, dershaneye yollarken de helalleşiyorlar.
Çocukları otobüste mi yakılacak, sokakta mı kurşunlanacak, bilmiyorlar.
AKP hükümeti çocukların can güvenliği için değil, piçlerin çocuk muamelesi görmesi için yasa hazırlıyor.
Haftalardır terör estiriyorlar, bebek katilinin hücresini bahane ederek.
İçişleri bakanı, adalet bakanı, diğer yetkililer olağanüstü toplanıyorlar.
“Hah” diyorsunuz. “Şimdi gerekeni yapacaklar.”
Açıklama yapıyorlar.
“Valla billa hücreyi daraltmadık, sadece 17 santim küçüldü, ama daha modern ve konforlu hale geldi, valla billa rahatı yerinde. İki gözüm önümüze aksın ki…”
Başbakan taa Amerikalardan kükrüyor!
“Bunlar açılımı provoke etmek istiyorlar. Bizi yıldıramazlar. Açılıma devam.”
Hiçbir şey demiyorum. Sadece…
“Sizin de ocağınıza ateş düşsün. Sizin de evladınız, kardeşiniz cayır cayır yansın.”
Bakalım o zaman da “Açılıma devam, bunlar daha çocuk…” diyecek misiniz?

SÜLEYMAN ÇELİK

ülkeyi birbirine katan terör olayları sonucunda,milyarlarca liralık hasarların oluştuğu sokak eylemlerinde tek bir gözaltı ve tutuklama olmazken,polise ve askere taşlı,sopalı,barikatlı ve hatta havai fişekli saldırıları yapan şerefsizlerden bir tanesi kodese tıkılmayıp ''SOKAK ARALARINDA '' kaybolurken,

Aynen Katılıyorum Sizinde Yüreğiniz Yanarsa Görürsünüz Acı Nedir

bunların ocağını kökünü Türkiyeden kazımak lazım
madem Türk olmayı kabul edemiyorlar
tabi oldukları yere göndermek lazım

bu kısma şiddetle katılıyorum polis kukla oldu valla
Ama şu da var 300 kişiyi tutukladın hapse attın diyelim hangi hapis alır hangi mahkemede yargılanacaklar 300kişi her olaydan topla bakalım, hadi yargıladın tıktın bir hapishaneye hapishanede daha iyi örgütlenip kin beslerler 300 kedi yavrusu olur 300 arslan duygusal davranmak yerine mantıklı olalım bu ülkede doğu ve güneydoğudakiler ağa zulmü altındayken açlık işsizilik varken batı yüz çevirmiş pariler iş beğenmemeler seks filmleri lay lay içinde hayatını sürdürüyordu o zaman önlemi alınmadığı için bugün bu halde oralar ama o zaman önlemini almayanlar değil maalesfe biz çekiyoruz

bu kısma şiddetle katılıyorum polis kukla oldu valla
Ama şu da var 300 kişiyi tutukladın hapse attın diyelim hangi hapis alır hangi mahkemede yargılanacaklar 300kişi her olaydan topla bakalım, hadi yargıladın tıktın bir hapishaneye hapishanede daha iyi örgütlenip kin beslerler 300 kedi yavrusu olur 300 arslan duygusal davranmak yerine mantıklı olalım bu ülkede doğu ve güneydoğudakiler ağa zulmü altındayken açlık işsizilik varken batı yüz çevirmiş pariler iş beğenmemeler seks filmleri lay lay içinde hayatını sürdürüyordu o zaman önlemi alınmadığı için bugün bu halde oralar ama o zaman önlemini almayanlar değil maalesfe biz çekiyoruz

Acaba F TİPİ Yargı mensuplar F Tipi Polis Teşkilat'ı Olmasın Bunların Suçu ???

Dalga Geçiyorsun Galiba....

Bunları Bildikleri İçin... Ülkeyi Bölmek Ve Sadece Gerici Şeriatçi Bir Yönetim İçin Bunlar Olmuyor Mu ???

Ver gazı ver acıma. Şeriatı dola ağzına aman korksun millet daha da fazla. Öcü ya hani. Çıldırın Cumhuriyet elden gidiyor diye. Aslında gittiği falan yok Cumhuriyet'in, siz de biliyorsunuz ki doğusu gidiyor elden. Bunu bilerek hala nasıl şeriat, gerici, islamcı, yobaz nutukları atabiliyorsunuz bilemiyorum..

Bedduayla bir yere varılmaz.Kim kinle silahla birşey kazanmış.Yarayı kaşırsan büyür.
Bakınız taa Atatürk zamanında vardı bunlar devletin başına ne gelse Atatürk'ten bilinirdi.
Şimdi bu işmi demekki adam doğru yolda.
Sadece ağır yürüyor işte.
Bizim herzaman devlete destek olmamız lazım.Biz elimizi taşın altına koymazsak o taş kafamızı yaracak.
Ben önce Allah'a sonra devlete güvenirim.Güvenim sarsılmaz.Bir Türk hiç bir zaman geri adım atmaz.
Madem adalet kardeşlik varsa bende varım.

Ama birisini değil herkesin ocağına taş düştü.Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Yıllardır silahla kanla olmadı işte kaç hükümet geçti.Demek ki çözüm yolu başka buda pkk dinini yok edeceksiniz.Nasıl Türk'ün dinini İslamı yok edrsen elinde bişi kalmaz işgale hazır olur.Onun gibi pkk yı önce manevi yönden yıkmak lazım gersi çorap söküğü zaten....

Bedduayla bir yere varılmaz.Kim kinle silahla birşey kazanmış.Yarayı kaşırsan büyür.
Bakınız taa Atatürk zamanında vardı bunlar devletin başına ne gelse Atatürk'ten bilinirdi.
Bizim herzaman devlete destek olmamız lazım.Biz elimizi taşın altına koymazsak o taş kafamızı yaracak.
Ben önce Allah'a sonra devlete güvenirim.Güvenim sarsılmaz.Bir Türk hiç bir zaman geri adım atmaz.

Yıllardır silahla kanla olmadı işte kaç hükümet geçti.Demek ki çözüm yolu başka buda pkk dinini yok edeceksiniz.Nasıl Türk'ün dinini İslamı yok edrsen elinde bişi kalmaz işgale hazır olur.Onun gibi pkk yı önce manevi yönden yıkmak lazım gersi çorap söküğü zaten....

sen yorum yapıyosun askere gdiyosun devletin adamlarından kaç tanesinin çocuğu askere gidiyo?( sadece başbakan için demiyorum baykalında öyle) mehmetçik ölüyo ne uğruna? kelle densin diyemi askerlik yan gelip yatma yeri olduğu içinmi. devletin başındaki haddini bilecek. önce o göndersin askere oğlunu. oğlu bi yara alsın. o zaman görelim politikasını. benim canım feda olsun bu vatana ama benim vatanıma üzerinde yaşayan asalaklara değil

sen yorum yapıyosun askere gdiyosun devletin adamlarından kaç tanesinin çocuğu askere gidiyo?( sadece başbakan için demiyorum baykalında öyle) mehmetçik ölüyo ne uğruna? kelle densin diyemi askerlik yan gelip yatma yeri olduğu içinmi. devletin başındaki haddini bilecek. önce o göndersin askere oğlunu. oğlu bi yara alsın. o zaman görelim politikasını. benim canım feda olsun bu vatana ama benim vatanıma üzerinde yaşayan asalaklara değil

Biz bu vatanı karşılııksız sırf Allah'a güzellik olsun diye sevdik.Yoksa elin adamı ne demiş beni alakadar etmez başbakan diyebilir.Ama Allah ne diyor onlar ölü değil diridirler diyor değil mi?
Bakınız şu an masonlar ergenekoncular gerilim ortamı hazırlamak istiyorlar ve bunu başarıyorlar.Bu gerilimden herkes nasibini alıyo başbakanda almış.Chp mhp de aldı ama bazıları olur dedik insanlık halidir ağzından kaçırmıştır.Sonuçta mhp chp taraftarı olmasamda haklarını yemem Allah bana bunu sorar yani.Yiğidi öldür hakkını yeme.
Kardeş haddini bilcek demişsin kusura bakma ama samimiyetsizlik olmuş git söyle o zaman arkasından konmuşma.
Eğer ben Tayyibin oğlu ölsün dersem büyük bir gaddarlık olur.İnsandır sonuçta Allah korusun ağzıma almam.Mesela mhp chp de neden oğulları ölsün.Biz kimse bu acıları yaşamasın diye mücadele verdik vereceğiz.
Hepimiz bu vatanın evladıyız....

Hangi adam Atatürkün yolunda gidiyor? O adammı? Bikere onun Atatürkün yolunda ilerlemediği hatta zıttına gittiği belli...

Ama sen onun yolunda ilerliyosan Türk deilsin bunun farkına var artık. Hatta NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bile diyemezsin. Yasak...

Çünkü sen onun yolunda Türkiyelisin. Ne Mutlu Türkiyeliyim Diyene demek zorundasın...

Öyle Türk-İslam Birliği falanda demek yasak. Türkiyeli islam birliği diyeceksin... Ben demiyorum bunu o diyor. Türkiyeli var diyor...

Herşey apaçık ortada. Adam Türk demekten kaçınıyor. Peki bu Türk karşıtını buraya geçmiş, "vay efendim ben Türküm Gururluyum Türk-İslam birliği" falan filan pozlarıyla savunmanız ne kadar samimi?

Bence çok komik bi durum bu yaptığınız...

Türklükle islamı okadar iç içe sokmuşsun ki sanki müslüman olmazsan Türk olamıcakmışsın gibi.

İslamiyetten önceki Türk tarihinden haberin yok heralde...

Biz bu vatanı karşılııksız sırf Allah'a güzellik olsun diye sevdik.Yoksa elin adamı ne demiş beni alakadar etmez başbakan diyebilir.Ama Allah ne diyor onlar ölü değil diridirler diyor değil mi?
Bakınız şu an masonlar ergenekoncular gerilim ortamı hazırlamak istiyorlar ve bunu başarıyorlar.Bu gerilimden herkes nasibini alıyo başbakanda almış.Chp mhp de aldı ama bazıları olur dedik insanlık halidir ağzından kaçırmıştır.Sonuçta mhp chp taraftarı olmasamda haklarını yemem Allah bana bunu sorar yani.Yiğidi öldür hakkını yeme.
Kardeş haddini bilcek demişsin kusura bakma ama samimiyetsizlik olmuş git söyle o zaman arkasından konmuşma.
Eğer ben Tayyibin oğlu ölsün dersem büyük bir gaddarlık olur.İnsandır sonuçta Allah korusun ağzıma almam.Mesela mhp chp de neden oğulları ölsün.Biz kimse bu acıları yaşamasın diye mücadele verdik vereceğiz.
Hepimiz bu vatanın evladıyız....

Allah(c.c.)'dan başka kimseden korkumuz yok çok şükür. kimsenin sormadıklarınıda söylerim benim arkadaşlarım yakınlarım askerde ölürse ben bu adam için öldüklerine üzülürüm. başlarında insan hayatını hiçe sayan biri olduğu için üzülürüm. benim arkadaşlarımı hayatları bu başımızdakine verilecek kadar değersiz değil. öyle davos'ta çoluk çocuk öldükten sonra şov yapmaya tav olmayız biz eğer göremiyosanız bazı şeyleri bu göremeyenlerin sorunu biz anlatmaktan bıktık. başbakanın oğlu inşallah çok güzel bi ömür geçirir eşiyle ve çocuklarıyla. bu ülkenin geri kalan bütün çocuklarıda öyle. kimsenin oğlu ölsün demiyoruz. ama eğer ben ölüceksem arkamda bıraktıklarım rahat mutlu bi hayat sürsün diye ölürüm. Türkiye Cumhuriyeti için ölürüm. sanmıyorumki bu uğurda ölmicek yoktur. her ülkede vardır asalaklar ilk mesajımda söylediğim gibi. nasipse onlarıda gidip geldiğimizde temizleriz

Hangi adam Atatürkün yolunda gidiyor? O adammı? Bikere onun Atatürkün yolunda ilerlemediği hatta zıttına gittiği belli...

Ama sen onun yolunda ilerliyosan Türk deilsin bunun farkına var artık. Hatta NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bile diyemezsin. Yasak...

Çünkü sen onun yolunda Türkiyelisin. Ne Mutlu Türkiyeliyim Diyene demek zorundasın...

Öyle Türk-İslam Birliği falanda demek yasak. Türkiyeli islam birliği diyeceksin... Ben demiyorum bunu o diyor. Türkiyeli var diyor...

Herşey apaçık ortada. Adam Türk demekten kaçınıyor. Peki bu Türk karşıtını buraya geçmiş, "vay efendim ben Türküm Gururluyum Türk-İslam birliği" falan filan pozlarıyla savunmanız ne kadar samimi?

Bence çok komik bi durum bu yaptığınız...

Türklükle islamı okadar iç içe sokmuşsun ki sanki müslüman olmazsan Türk olamıcakmışsın gibi.

İslamiyetten önceki Türk tarihinden haberin yok heralde...

Uslubun pek iyi değil.
Sonra Ne Mutlu Türküm diyene.
Sonra Türk-İslam biriği kardeşlik adalet barış mutluluk.
Bunlar ancak Allah'ın dilemesiyle olur.Kimse beni bunlardan men edemez etsede soluğu mahkemede alır.
Eğerki Türk-İslam birliği olmazsa Kur'an da geçen İslamiyetin dünyaya hakimiyeti olmazsa 10 yıl içinde ben sana varımı yoğumu vermeye razıyım hatta şu an elimde kanımca çok güzel bilgisayar ve verebilirim.Özelden tel no adres gerekli bilgileri at bende atayım.
Eğer olmazzsa yüzüme tükür burdada yayınla.Allah vaad ettiyse mutlaka yapacak kardeş.
Eğer yaşarsan göreceksin...Bu söylediklerimi yabana atma.Demişti dersin...

Uslubun pek iyi değil.
Sonra Ne Mutlu Türküm diyene.
Sonra Türk-İslam biriği kardeşlik adalet barış mutluluk.
Bunlar ancak Allah'ın dilemesiyle olur.Kimse beni bunlardan men edemez etsede soluğu mahkemede alır.
Eğerki Türk-İslam birliği olmazsa Kur'an da geçen İslamiyetin dünyaya hakimiyeti olmazsa 10 yıl içinde ben sana varımı yoğumu vermeye razıyım hatta şu an elimde kanımca çok güzel bilgisayar ve verebilirim.Özelden tel no adres gerekli bilgileri at bende atayım.
Eğer olmazzsa yüzüme tükür burdada yayınla.Allah vaad ettiyse mutlaka yapacak kardeş.
Eğer yaşarsan göreceksin...Bu söylediklerimi yabana atma.Demişti dersin...

Ahh be blder nerden nereye. Türk-islam biirliği, 10 yıl, islam hakimiyeti falan... Sen ne diyosun ya? Yoksa sende mehti muhabbetine kendini kaptıranlardanmısın???

Türk'ler her zaman Türk'tü. İslamdan önce de Türk'tük sonra da Türk'üz.

İslamdan önceki Türkler uzaydan görülen tek yapıt olan çin seddini yaptırtmış koca çin ulusuna.sen hesap et ellerinde bir sey varmıymış yokmuymuş

açılım açılım dediniz al sana şehit haberleri. terörle tek bir mucadele vardır.bul ve yok et. gerisi hikayedir.

Baklava ağızlarını yakmıştı
10 Ağustos 1997 gecesi, Gaziantep’te ünlü Güllüoğlu dükkanına kapıyı kırarak giren ve
baklava ile antepfıstığı çalan dört çocuğa 9 yıl hapis cezası verilmişti. Ancak çocuklardan üçü
olay tarihinde 18 yaşından küçük oldukları için cezaları 6 yıla indirilmişdi.

MİLLİYET İNTERNET - GÜNCEL HABERLER

Geri