Sizin bildiğin bişe ama ben bilmiyom

nurettin t

New member
Reaction score
0
Bir kişinin üyeLiğine nasıL giriLir o şifreyi nasıL buLunuR bi hepsi sitesindeki kız buLamassın dedi bende size başvurdum noLur söleyinnnnnnnn

arkadaşım mesajını biraz daha imla kurakkarına uygun yazarsan belki anlayabiliriz ben ne istediğin anlamadım

birisinin üyeliğinie nasıl girilir.Şifresi nasıL bulunur

Exploitlerle bulabilirsin sitenin açığı olması lazım açık varsa admin şifresinide alırsın ki açığı senin bulman imkansız sen en iyisi başka işlerle uğraş

Böyle yazıları büyük küçük yazan,hatta bazen, bazı harfler yerine simgeler şekiller kullanan,hiçbir ülkede olmayan türkçe ve tarzanca karışımı bir dille yazılmış yazıları yazan kişiler genelde 12-19 yaş grubudur.Msn hastalıkları vardır.Ayrıca bu grup msn şifresi çalmak,hack,dj olma konularınada acayip bir şekilde meraklıdır.Msn de ne yazdıkları yazıların yerine çıkan smileylerden dolayı okunmaz.
Bu arkadaşımızda onlara bir örnek.Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini bir okuyun ve bu gençleri bi aklınıza getirin,sonumuz hiçde iyi değil, değilmi?

Böyle yazıları büyük küçük yazan,hatta bazen, bazı harfler yerine simgeler şekiller kullanan,hiçbir ülkede olmayan türkçe ve tarzanca karışımı bir dille yazılmış yazıları yazan kişiler genelde 12-19 yaş grubudur.Msn hastalıkları vardır.Ayrıca bu grup msn şifresi çalmak,hack,dj olma konularınada acayip bir şekilde meraklıdır.Msn de ne yazdıkları yazıların yerine çıkan smileylerden dolayı okunmaz.
Bu arkadaşımızda onlara bir örnek.Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini bir okuyun ve bu gençleri bi aklınıza getirin,sonumuz hiçde iyi değil, değilmi?

eyw gereken bir yazı yazmışsın...

adam hepsi sitesi diyo ve hack bilgisi yok şaka mı :D

Arkadaşım onu 2 şekilde bulursun

1= kendisine sorarsın :D

2=Hackliyceksin...

ARKADAŞIM LAFI AZIMDAN ALDIN BENDEN ÇOK YAŞICAN:durdurun
GERÇEKTEN ÖYLE YA NEREYE GİDİYORUZ
ADAM SIRF ŞİFRE ALMAK İÇİN ÜYE OLMUŞ

Geri