Sizi tanıyamadım

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Sizi tanıyamadım

Alman teknik adam, futbolda hiçbir zaman garanti olmadığını ve her maça aynı ciddiyet içinde çıkılması gerektiğini söyledi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, dün sabah Manisaspor maçının hazırlıklarına başlayan futbolcularına sert konuştu. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan FC Sion maçında ortayan konulan futboldan memnun kalmayan Alman çalıştırıcı, “Sizi tanıyamadım. Daha sezonun başındayız. Bundan önceki maçlarda elde ettiğimiz skor ve performansımız ile alkışlandık. Çok rahat çıktığımız maçta erken bulduğumuz gole rağmen sahadan beraberlikle ayrıldık. Bunun tek sebebi konsantrasyon eksikliği ve ciddiyetsizliktir” diye konuştu.

Herkes hazır olmalı

Futbolda hiçbir zaman garanti olmadığını ve rakibin ciddiye alınmaması halinde hayal kırıklığı yaşanabileceğini belirten Daum sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde uzun bir maraton var. Kadromuzda bulunan herkesten faydanlamamız gerekiyor. Üç günde bir maç trafiğinde herkes şans bulacak. Bu yüzden her an oynayabilecek gibi hazır olmalısınız. Ne yazık ki beni hayal kırıklığına uğrattınız. Avrupa Ligi’ne katılmak güzel bir şey. Ama bu şekilde futbol oynarsak, hedefimize varamayız. Herkes sorumluluğunu bilmelidir.”

Sorun istemiyorum

Manisaspor maçının çok zor geçeceğini hatırlatan deneyimli teknik adam, “Milli maç arası verilmeden önce sorun yaşamak istemiyorum. Sakat oyuncularımız milli maç sonrasında hazır duruma gelecekler. Önemli bir dönemden geçiyoruz. Yönetimimiz, taraftarımız bizim yanımızda. Üç ayrı cephede koşacağız. Benim sizlere inancım sonsuz. Sizler de bu inancımı gerçekleştirmek için çaba harcamalısınız. Aksi taktirde hayal kırıklığı yaşarız. İşler iyi giderken böyle sorunlar yaşayabiliriz. Bundan ders çıkarmalıyız” dedi.

Kaynak

Zamanla tanır dediği gibi daha sezonun başı :D ßak Mustafa Hoca bile tanıyamamış daha :hhmanD

daum işi cddiye alıyor belli. bu sezon kimsenin başarısızlığa tahammülü olmaz.. işi cıvıtanı bu taraftar döver..))

Bu sene Galatasaray'da Fener'de çok iyi. İki taraftan bir tökezlediğinde diğeri hemen üstüne çıkacak. İki takım da dikkatli olmalı.

Geri