size OGO'yu tanıtiyim

Reaction score
0
bende daha yeni öğrendim rigal saolsun bANa biz alıoruz sende al dedi bende baktım inceledim hemen gidip aldım çok sık seyahat yaptığım için + okulda canımın sıkıldığı zamanlar olduğu için şuanda memnunum..
kötü yanları: şarjı az gidio max.5 saat (tabi kullanıma göre değişio),konferana bağlanamıorsunuz en azından çok dedim ben beceremedim :) ,sadece msn için kullanılmakta ama cam ve sesli konuşma yapmayı beklemeyin:lol:
iyi yanları: istediğiniz hatta içine kontör yükletip sms atabiliosunuz (ilk alımda 100 sms bedava) , USB kablosunu ayrıca alıcaksınız (sadece içinde priz var), garantex ten sigortalatıosunuz ayda 2.25 ytL ye(çalıntı,ıslanma,kırılma vb. olaylarda-sanırım yenisini veriolar-)

sonuç olarak ayda sadece 19.90YTL ye yanınızda dolaştırabiliceğiniz msniniz oluo istediğiniz süre kadar abone olabiliosunuz!

>>>detaylar için tıkla!<<<

Eevet kızılcım neler yapabiliyoruz bu ogoda:)??

sörf yapamıosunuz sanırım sadece chat msn ıste öle msj atmak ıcınde kntr yuklemen gerek..

bence gereksiz bir alet....hayatımız msn olmuş zaten bir de bu aleti alırsak tuvalette bile msn-chat yapıcaz...:D:D

Ben OGO sahibiyim ve aldığıma pişmanım sadece msn messenger ve sms kullanabiliyorsunuz baskahiç bir şeyi yok ayrıca Küçük prg Bile yukleyemiyorsunuz ancakl avrupada ki OGO da bluetotth usb baglkantı noktası ve harici arttırılabilir sd mmc kart yuvası var tr modelinde ise sadece msn ve sms usb baglantı noktası YOK, Harici Hafıza YOK, PRG YUKLENMİYOR :( Tavsiye Etmem Yani

Ben OGO sahibiyim ve aldığıma pişmanım sadece msn messenger ve sms kullanabiliyorsunuz baskahiç bir şeyi yok ayrıca Küçük prg Bile yukleyemiyorsunuz ancakl avrupada ki OGO da bluetotth usb baglkantı noktası ve harici arttırılabilir sd mmc kart yuvası var tr modelinde ise sadece msn ve sms usb baglantı noktası YOK, Harici Hafıza YOK, PRG YUKLENMİYOR Tavsiye Etmem Yan

son dakika-finans-spor-FAL-sinama vs vs..haberleri sende yokmu :cool:

Geri