Sizde InsanmıSınız ße..!!!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
2rqca4j.jpg

27xkuc9.jpg

zx4lsm.jpg

33okt5g.jpg

2l1jee.jpg

255i875.jpg

2m26q8i.jpg

sv6v15.jpg

2yvki9u.jpg

mcg5s0.jpg

2mhwppv.jpg

qswi9y.jpg

rsrnmo.jpg

suvknd.jpg

a3020w.jpg

2rz8gvd.jpg

fbjo2g.jpg

dww7li.jpg

121pbwj.jpg

xp1vsp.jpg

15rgpyp.jpg

5jwmyf.jpg

96ffow.jpg

19xh07.jpg

28lthxd.jpg

Acaßa Dünya'da hayvan hakLarı Sadece TÜRKİYE'demi işLiyo..Kurßan ßayramımıza vahşet diyenLer ßu qörüntüLere ne diyecek..yazIk qünah değiL mi şu Zavallı hayvanLara ya.. :(

türkiyede böyle bir şey yapsak vahşet olur. Yapmayız zaten, yapamayız çünkü dinimizce yasak hem et mundar oluyor. Biz en azından kutsal gerekçeyle kesiyoruz. Yemek için öldürüyoruz. Onlar GeBERtmek için öldürüyorlar.

Onlarında geleneksel eylencesi bu saygı duymak lazım.Bizim milli maçlardan sonra silahla kutlyarak masum canların ölmesi nasıl normalsa buda normaldir...!
kişisel cevap verip kimseyi kızdırmaca oynamak HARCIM DEĞİL ! ama bu ülkede hangi nedenden olursa olsun ? insanların ölmesi nerede ? normal karşılanıyor bunu merak ettim açıkçası ....O kadar da vefasız olduğumuza inanmıyorum..Sistemimizin yada arada kendimizi kaybedişimizin sonucu insanların ölmesi bunu normal kılmaz....

KesinLikLe DeğiLLer

Ya ben bu Adamları anlamıyorum hem boğaya ellemek istiolar oyun yapıolar sonra yaralanıolar böle bir gerizekalılık olabılırmı ya...madem tehlıkelı bısı elleme kardesım bak kenardan

hayvanlara yazık..ama hayvan hakları koruyucuları bunlara da karşı çıkıyor..sadece medyada haber deeri taşımadığı düşüncesiyle yer almıyor..

Geri