Sizce Vista Beklemeye Değdi mi?

Sizce Vista Beklemeye Değdi mi?

• Evet

Kullanılan: 45 32.1%
  • Hayır

Kullanılan: 95 67.9%

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Anket kapatılmış .
bence de traşmış bisüürü gereksiz özellik kuru kalabalıktan başka bişiy deil en iyisi xp yine

bence değdi. artık sorun yaşanan çok fazla programda kalmadı. özellikle sp1 den sonra vista gayet ii çalışıyor...

Değmedi ..

şu anda bazı oyunlar ve programlar vista desteği sağlamıyor. geçiş yavaş yavaş gerçekleşiyor.çünkü vista flash görsel tabanlı. mesela 3ds max9 çok kasıyordu ama 3dsmax 2008 mükemmel uyumlu çalışıyor. yani uyum süreci biraz sıkıntı veriyor ama her yeni bir öncekinden iyidir ;)

gün geçtikçe düzeliyo vista arkadaşlar evet şu an için tam oturmadı bence değidi ama kullanım açısından daha zamanı var

bence değmedi.valla makinam ne olursa olsun xp...başkası yalan abii...

ya ben xp kullanıorum ama sırf directX10 için bile vistaya geçmeyi düşünüorum ekran kartı da destekliyo ama yine de tam olarak oturmasını bekliyorum:eek:

yaw arkadaslar ben kullanmıyorum ammma kullanan arkdaslarım var bır program yukle guvenlı mod fılan der cok yavas kullanımı var ben temasını tercıh ederım hıc olmassa hızında fazla bır degısıklık olmas dıye dusuunnuyorum bılmm sız ne dersınız.....

bence değdi çünkü vistanın özelliklerini kullanamıyoruz ben kullanan birini gördüm hariki bir sistem.

Geri