Sizce Sivasspor bu sene elde ettiği başarılı tabloyu gelecek yıllara taşıyabilecek mi

Sizce Sivasspor bu sene elde ettiği başarılı tabloyu gelecek yıllara taşıyabilecek mi

• Evet

Kullanılan: 24 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 55 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    79
Sivas Gençlerinin ( 20 Yaş Altı ), 3 Sene Üst - Üste Paf Liginde Şampiyon Olan ' Yavru Aslanları ' Tahtından İndirip Şampiyon Olması Kolay İş Değil.

Bence Sivas'ın Geleceği Parlak *)

Sivasspor cok iyidi bu sene.Benim dilegim gelecek senler kadrosunu koruyupdaha iyi işler yapsa diye ama pek kadroyu koruyabilecek gibi gelmiyor :(

Bu işLer beLLi oLmaz..Kesin bişey söyLenmez..SöyLersek yanLış oLur..

Busene Sivas bütün anadoLu kLüplerine taş cıkarmıştır.

Sivas zaten 3 büyüKlere Kendi ewinde yeniLmeseydi şampiyondu..

Savaşma Ruhu oLduktan sonra sivasa hiç bir takım dayanmaz..Eminim avrupadada cok işler yapacak sivasspor

sivasa tam destek ii gidecekler inanıyorum

Herşey Bülent Uygun Ve 2-3 Belli Başlı Topçuya Bakar Onları Yolladığınızda Bak Bakalım Sivas'a Neler Oluyo Öyle Kolay Değil Bu İşler Bir Ekibin Senelerce Başa Güreşmesi Kolay Değil Belli Bir Vizyon - Para - Altyapı - Sağlam Bir Üst Yapı - Tesisler - Kurumsallaşma Vs. Bunu Böyle Uzatabiliriz Bu Yüzden Bu Sene Çok İyi Bir Birliktelik Yakalanmıştır Ama İlerisi İçin Bence Açıkcası Çok Zor...

umarım bu başarısını surdurur..ama pek umutlu degilim..gelecek sezon bir performans kaybı yasayacaktır bana gore

Her yıl bir Anadolu takımı parlar bu yılda sivas fazla parladı,gelecek yıl ben kayseriden bekliyorum,Aynı çıkışı kayseri gösterir,

kesınlıkle tasır sıvasın buraya gelmesı bı sans deqıl

bence hayır..
bu seneki tek başarısı 13-14 anadoLu takımı üzerindeki etkisi idi,seneye o da gider..

fenerbahçeliyim ama bu sene sivasspor un şampiyon olmasını istemiştim..

sivasspor gs ye karşı oynadığı futbolu bjk ye oynasa çok rahat yenerdi bjk yi

şampiyon da olurdu

pek sanmıyorum ama yinede neden olmasın

Geri