Sizce SeFGiLiNizMi,,, KaNKa'NıZ Mı??? HeRKeZ YaZSıNDa GÖReLiM....

SeFGiLiNiZ Mi-----KaNKaNıZ Mı

• SeFGiLiM

Kullanılan: 29 40.8%
  • KaNKaM

Kullanılan: 42 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    71

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
SeFGiLiNiZiMi TeRCiH EDeRSiNiZ KaNKaNıZı Mı ???

YoRuMLAR............:sigara:

Ben Sefq Derim ancak Duruma Göre DeğişeBilir...

Ben dostumu seçerim çünkü yakışıklı olmasamda birçok sevgili bulabilirim ama şuanki dostum gibisini asla bulamam.

EFet aMa ASLıNDa Bu DuRuMu Ya$aMaDan Tam KaRar VeReMeYizzzz.....!!!!!!

tabiqi arkada$ımı seçerim..

sevgiLi herzaman buLunur :sigara:

ahmetimi tek geçerim :D
canım arkadaşım benim _KaMeR_'iM :D:D:D

aslan sadecim bende seni seçerdim sen en iiiiii arkadaımsın köylümooo :D RaPSTaR :D :D :D

zaten sevgili dediğin nedirki değilmi kemali m hepside kız neden olsa yarın bır gün sen yarı yolda bırakırlar :D

kesinlikle kankami secerim. Kankam demek ben demek ben kankami satarsam kendimi satmis olurum ...

ben sevgilim derim cunku sevgilim ayni zamanda kankadir

mazlum5' Alıntı:
ben sevgilim derim cunku sevgilim ayni zamanda kankadir

sen ilerde hanımınla annen arasında seçim yapmak zorunda kalsan.. hanımım aynı zamanda annedir mi diycen..:eek:

kanka = çok şey paylaştığın ilkleri beraber yaşadığın ki bu çok önemli, öz kardeşten öte bir dost..

sevgili = kendini tatmin etmek için birlikte olduğun insan..

seçimini yap..

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
sen ilerde hanımınla annen arasında seçim yapmak zorunda kalsan.. hanımım aynı zamanda annedir mi diycen..:eek:

kanka = çok şey paylaştığın ilkleri beraber yaşadığın ki bu çok önemli, öz kardeşten öte bir dost..

sevgili = kendini tatmin etmek için birlikte olduğun insan..

seçimini yap..

Hııı... Yanlış dEsem Yalan olur BenDe KaNKa Diorum :goz:

Ama BaZı seFGiLiLer WaRDıR qi Coqu SeYe DeĞiŞiLMeZ:sigara:

sevgiliden kastınız sadece hoş vakit gecirmek için takıldıgınız biriyse tabiki kanka derim ama evlenmeyi dusundugunuz bi sevgiliyse kesinlikle sevgili derim

sevgilimden de vazgeçmem kankamdan da...ama kankam biraz daha ön planda benim için...yanımda da değil zaten:(

bu gibi durumlarda konuşmak herzaman kolaydır ama unutmayalım lafla peynir gemisi yürümez vede yaşamadan bilinmez..cok sevdiğiniz aşık olduğunuz bi kız ve kankiniz için bu seçimi yapmak kolay olmaz ne olursa olsun gözünüz bi şekilde arkada kalır ve o an hayatın acımasızlığını anlarsınız hayatın her zaman seçimlerden ibaret olduğunu.burda önemli olan hangisini seçersen daha mutlu olursun ve daha az şey kaybedersin!! ama eğer gerçek aşk ve dostluk arasında bi seçim yapılıcaksa kankilerimi seçerim her nedakad zor olsada.Çünkü gerçek aşk bile bigün biter ve yerine onun izleri saygısı kalır ama dostluk o sevgi asla bitmez aksine hergeçen gün dahada artar yaşadıkça paylaştıkça....
herkese gerçek olan dostluklar ve bir aşk dilerim...

FUCKir' Alıntı:
bu gibi durumlarda konuşmak herzaman kolaydır ama unutmayalım lafla peynir gemisi yürümez vede yaşamadan bilinmez..cok sevdiğiniz aşık olduğunuz bi kız ve kankiniz için bu seçimi yapmak kolay olmaz ne olursa olsun gözünüz bi şekilde arkada kalır ve o an hayatın acımasızlığını anlarsınız hayatın her zaman seçimlerden ibaret olduğunu.burda önemli olan hangisini seçersen daha mutlu olursun ve daha az şey kaybedersin!! ama eğer gerçek aşk ve dostluk arasında bi seçim yapılıcaksa kankilerimi seçerim her nedakad zor olsada.Çünkü gerçek aşk bile bigün biter ve yerine onun izleri saygısı kalır ama dostluk o sevgi asla bitmez aksine hergeçen gün dahada artar yaşadıkça paylaştıkça....
herkese gerçek olan dostluklar ve bir aşk dilerim...

o ne bıcım nıck ole bırazdan gerekencezayı alırsın. yazdıkların ıse guzel......

Geri