Sizce ne yapmalıyım..?

pancu00

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yeni bir laptop aldım içinde windows 7 starter geldi..
pc2nin özellikleri

ıntel core duo 2.20
2gb ram
1gb ekran kartı

ben şimdi ultimate kurmak istiyorum sorun çıkarmaz heralde değilmi? :huh:
yav starter çok sıradan xp nin ikonları değiştirilmiş hali gibi :001_cool:

ben şimdi ne kurayım.?:mellow:

Professional Veya Ultimate Versiyonları Senin İçin Güzel Olur :)

Bende 3 ay önce laptop aldım özellikler aşağı yukarı seninki ile aynı ve onda da Win 7 starter vardı onu kaldırdım elimde mevcut olan win 7 Ultimate kurdum gayet stabil bir şekilde çalışıyor. İlk kurulumdan sonra aure özellğini kullanamadım ekran kartı driverını yükleyince problem çözüldü..

Bende 3 ay önce laptop aldım özellikler aşağı yukarı seninki ile aynı ve onda da Win 7 starter vardı onu kaldırdım elimde mevcut olan win 7 Ultimate kurdum gayet stabil bir şekilde çalışıyor. İlk kurulumdan sonra aure özellğini kullanamadım ekran kartı driverını yükleyince problem çözüldü..

valla dostum starterden hiç memnun değilim.. bende sen gibi yapıcam sanırım başka çare yok... ekran kartını tanır heralde yaaa.

valla dostum starterden hiç memnun değilim.. bende sen gibi yapıcam sanırım başka çare yok... ekran kartını tanır heralde yaaa.

MAdem Memnun Değilsin Niye Starterli Aldın Laptopu Kullanıcı Hakları Var Üründe İstek Dışı GElicek Sistemi Kbl Etmeme Hakkına Sahıpsın Daha Açık Şekilde Soleyeyım 1 Laptop Alıcak sın Değeri 1.500 Tl Bu nun en az 100 yada 150 tl si işletim sistemine Gider ! aldığın Sistemde Memnun Değilsin kendın format atıyorsun boylece 150 tl para havaya Gidiyor Pc Alırkan Yanında Gelicek İşletim sistemini Almama Hakkına Sahipsiniz ayrıca Pc in Çok rahat Kaldırır Win 7 En iyi Şekilde Yararlanırsın

MAdem Memnun Değilsin Niye Starterli Aldın Laptopu Kullanıcı Hakları Var Üründe İstek Dışı GElicek Sistemi Kbl Etmeme Hakkına Sahıpsın Daha Açık Şekilde Soleyeyım 1 Laptop Alıcak sın Değeri 1.500 Tl Bu nun en az 100 yada 150 tl si işletim sistemine Gider ! aldığın Sistemde Memnun Değilsin kendın format atıyorsun boylece 150 tl para havaya Gidiyor Pc Alırkan Yanında Gelicek İşletim sistemini Almama Hakkına Sahipsiniz ayrıca Pc in Çok rahat Kaldırır Win 7 En iyi Şekilde Yararlanırsın

bak onu gerçekten bilmiyodum dostum...:huh:
ozaman işletim sistemini kabul etmesekte olurdu ama artık çok geç sanrıım değilmi?:blink:

Pc Alırkan Yanında Gelicek İşletim sistemini Almama Hakkına Sahipsiniz diyorsunuz da ama maalesef size bu sekilde satıyorlar ister alırsınız ister almazsınız,size kalmıs.keske yeterli sayıda farklı ozelliklere sahip cesitli markalarda free dos laptop ya da desktop satılıyor olsa...tabii baska turlu Bill Amca nasıl satacak bu kadar yamalı cok sayıda Windows Isletim Sistemini?

Geri