sizce nasıl yapmalıyım

asksizajan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bir projemde kullanmak için html java script basit ara yüzlü genellikle text e ve resime bağlı bir web sitesi tasarlıycağım yapmak istediğimse

1. ben hurdacılıkla uğraşıyorum elime pek çok geçerli olan kampanya şifreleri olan kola kapakları falan geçiyor kontör,1,2,2.5 lty kapaklar falan bunların şifrelerini dağıtabileceğim kazananlara kapakları yollayabileceğim ve gündemde olan firmaların kampanyalarından yaralanabilicek katılımlar
2.netten alıntılarla oluşturabileceğim resimli program ve nasıl yapılırlarla illgili anlatımlarının olduğu bir sayfalar olacak
3. ücretsiz ilan verme sayfası alıyorum satıyorum arıyorum gibi olacak
4.site forum bölümü olacak,sohbet bölümü olcak
5.netteki tüm forum sitelerinden web sayfalarda bulunan linklerin toplu olarak bulunduğu bölüm olcak altına alıntı yazılacak tabii

sizce böyle bir web tasarımı ücretli nekadara yapılır veya ücretsiz yapabileceğim alanlar nelerdir veya blog açarak yapabilirmiyim yapsamda ömrü nekadar olur

şimdiden çok teşekürler yorum yazan herkese

Özel tasarımlar en aşağı bir milyardan falan başlıyor.
Blog kurdurmak dahi 150 200 ytl gibi fiyatlara (sadece kurmak değil optimizasyonlar teknik destek)
eğer ki bu konuda hiç bilgin yoksa ve bu siteden gelir elde edebileceğinden emin değilsen yatırım yapmadan önce profesyonel birileriyle oturup konuş derim.

Geri