Sizce Mustafa Denizli Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek mi?

Sizce Mustafa Denizli Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek mi?

• Evet

Kullanılan: 37 47.4%
  • Hayır

Kullanılan: 41 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    78
Sanmıyorum Erturul Sağlam olsaydı şampiyonluk şansı daha fazlaydı.2007 de yılrıdırım demiroren mustafa denizli hakkında neler diyordu ortada herşey. Beşiktaş 4 maç yenilsin mustafa denizliyide gonderir yıldırım demirören.Bence teknik direkdör deyişecene başkan deyişse daha yararlı olur

neden olmasın ki.

mustafa denizli kariyerli bir hoca. ve sağlam bir beşiktaşlı.

yeni hoca yeni soluk demek.

Takip edenler varsa bilecektir.Mustafa Denizli Kanal 1 de Can Çobanoğlu ile birlikte bir spor programında yorumculuk yapıyordu.İkilinin tavırları açıkça Gs lı olduklarını belli ediyordu.Nasıl sağlam bir Bjk li olduğunu anlayamıyorum.

Şampiyonluğa gelince Demirören olduğu sürece Bjk den bir başarı beklenmesi zor.Ancak Türkiye kupası olabilir.Kadrosu da ne lig ne Avrupa için yeterli

ѕσηυη¢υ;3593638' Alıntı:
Takip edenler varsa bilecektir.Mustafa Denizli Kanal 1 de Can Çobanoğlu ile birlikte bir spor programında yorumculuk yapıyordu.İkilinin tavırları açıkça Gs lı olduklarını belli ediyordu.Nasıl sağlam bir Bjk li olduğunu anlayamıyorum.

Şampiyonluğa gelince Demirören olduğu sürece Bjk den bir başarı beklenmesi zor.Ancak Türkiye kupası olabilir.Kadrosu da ne lig ne Avrupa için yeterli

Sizin Kadronuzda Yayla Cup'ası İcin Yeterli Bro =) Ayrıca Mustafa Denizli İle Şampiyon Olcagımıza İnanıyorum Gsli Demişsin Mustafa Denizliye Adam Neden Yalan Solesın Ben Dogustan Beşiktaşlıyım Diye ??? Hemde Beşiktaşa Gelmeden 2 - 3 Ay Once Yaptı Açıklamasını........

Sizin Kadronuzda Yayla Cup'ası İcin Yeterli Bro =) Ayrıca Mustafa Denizli İle Şampiyon Olcagımıza İnanıyorum Gsli Demişsin Mustafa Denizliye Adam Neden Yalan Solesın Ben Dogustan Beşiktaşlıyım Diye ??? Hemde Beşiktaşa Gelmeden 2 - 3 Ay Once Yaptı Açıklamasını........

ErtuğruL SağLam'ı da "2- 3 Ay" dır kötüLüyor nedense..
BjK'de Demirören oLdukça isterse kraLı geLsin yine şampiyon yapamaz,biraz objektif bakın.. OLsa ErtuğruL yapardı..

ErtuğruL SağLam'ı da "2- 3 Ay" dır kötüLüyor nedense..
BjK'de Demirören oLdukça isterse kraLı geLsin yine şampiyon yapamaz,biraz objektif bakın.. OLsa ErtuğruL yapardı..

Adam LiqTwde Yorum Yapıyor Ve Hocaların Yaptıkları Yanlısları Gerek Maçlarda Gerek Diger Programlarda Dile Getiriyordu.Herşeyin Altında Bişey Aramayın !! Ayrıca Şampiyonluqa İnandık Bu Sene Sizinde İnadınıza Hakemlerinde...

mustafa denizli gibi büyük bi hocanın "türk ligi için" şu sıralar çok iyi oynayan bi beşiktaşı şampiyon yapması çok olası.

bu arada m.denizli yerine kim yorum yapacak artık? sadece oktayla devam mı acaba ? (bilen varsa bilgilendirsin ark.lar)

ßĻάςЌ ξάģĻę;3595002' Alıntı:
Adam LiqTwde Yorum Yapıyor Ve Hocaların Yaptıkları Yanlısları Gerek Maçlarda Gerek Diger Programlarda Dile Getiriyordu.Herşeyin Altında Bişey Aramayın !! Ayrıca Şampiyonluqa İnandık Bu Sene Sizinde İnadınıza Hakemlerinde...

bi gs'Li oLarak çok sevindim bjk'nin denizLi'yi aLmasına çünkü artık saçma yorumLarını dinLemicez.. ;)
herşeyin aLtında bişey vardır..
şampiyon oLamazsınız diye ben burada her türLü iddiasına da girebiLirim..
hatta işi daha da büyütüp demirören ve uzantıLarı beşiktaş'ın başındayken bjk şampiyon o-La-maz.. bunu anti-bjk'Likten değiL gerçekLeri görerek söyLüyorm yoksa,yani kişiseL oLarak gs oLamıyrsa bjk şampiyon oLsun görüşüne sahibimdir.. :goz:

ben b u insanları anlayamıyorum nasıl ucuza satıyorlar kendini önce sağlamın kuyusunu kaz sonra gel oraya otur oldu be bizler saftık ya bizde yedik sayın DENİZLİNİN dürüstlüğünü bakalım kimin arkasına saklanacak 3 hafta sonra

ertğrul sağlam belkide profesyonel futbolcu bile değilken mustafa denizli gsarayı şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynatmış yani tecrübe olarak bir hayli üstün...
buna karşılık ertuğrul sağlam teknik direktörlük olarakta pek fazla ışık veremedi bana göre...
adamlık olarak ertuğrul sağlam mustafa denizliden üstündür yada değildir her ikisinide şahsen tanımıyorum o tartışılır fakat tartısılmayacak tek şey Beşiktaşı şampiyonluk şansı bu kan değişiminden sonra kesinlikle daha da yükselmiştir

bu sene şampiyon oluruz gibime geliyor ama beni korkutan eger 1 sene bile şampiyon olursak demirören sittin sene gitmez bu takımdan.......

umarım oluruz , ama belki ertuğrul da kalsaydı olabilecektik bu konu da tartışılır ama her şeyin hayırlısı olsun beşiktaşımız için.

umarım oluruz , ama belki ertuğrul da kalsaydı olabilecektik bu konu da tartışılır ama her şeyin hayırlısı olsun beşiktaşımız için.

Yorumlarını Takip Ediyorum Ve Çogu Zaman Dogru Buluyorum,Fakat Sende Biliyorsunki Ertugurul Saglam Adam Gibi Adamdı Fakat Teknik Bilgisi Henuz Tam Degıl Bunun Zararlarını Cok Çektik.Mustafa Denizli Şahsım Adıma Soyluyorum Teknik Bilgisi Olan Takımı Maçlara Cok İyi Hazırlayan Bi Hoca İnş Başarılı Olucaz.Ayrıca Ertugurul Saglama Bu Kapı Hep Acık Ama Biraz Daha Kendini Geliştirmesi Yani Teknik Adam Olarakta Pişmesi Lazım.Saygılarla.

yapmaması zor gibi görünüor çünkü zaten bjk takımı bu sene itabiriyle artık şampiyonluğu yakalamak zorunda olduğunu bilior yoksa 3 büyükler bu gidişle 2 tane kalıcak bu yüzden de bjk nin artık dier 2 takıma (gs & fb) bende burdayım mesajını wermek zorunda bu yüzden deniz li bunun bilincinde davranıp mutlu sona ulaştıracaktır bizi die inanıyorum :)

kesinlikle şampiyon yapamaz ve de demirören tarafından kovulur

Geri