UmitcanKHO
New member
- Reaction score
- 0
Sizce Mustafa Denizli Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek mi?
ѕσηυη¢υ;3593638' Alıntı:Takip edenler varsa bilecektir.Mustafa Denizli Kanal 1 de Can Çobanoğlu ile birlikte bir spor programında yorumculuk yapıyordu.İkilinin tavırları açıkça Gs lı olduklarını belli ediyordu.Nasıl sağlam bir Bjk li olduğunu anlayamıyorum.
Şampiyonluğa gelince Demirören olduğu sürece Bjk den bir başarı beklenmesi zor.Ancak Türkiye kupası olabilir.Kadrosu da ne lig ne Avrupa için yeterli
Sizin Kadronuzda Yayla Cup'ası İcin Yeterli Bro =) Ayrıca Mustafa Denizli İle Şampiyon Olcagımıza İnanıyorum Gsli Demişsin Mustafa Denizliye Adam Neden Yalan Solesın Ben Dogustan Beşiktaşlıyım Diye ??? Hemde Beşiktaşa Gelmeden 2 - 3 Ay Once Yaptı Açıklamasını........
ErtuğruL SağLam'ı da "2- 3 Ay" dır kötüLüyor nedense..
BjK'de Demirören oLdukça isterse kraLı geLsin yine şampiyon yapamaz,biraz objektif bakın.. OLsa ErtuğruL yapardı..
ßĻάςЌ ξάģĻę;3595002' Alıntı:Adam LiqTwde Yorum Yapıyor Ve Hocaların Yaptıkları Yanlısları Gerek Maçlarda Gerek Diger Programlarda Dile Getiriyordu.Herşeyin Altında Bişey Aramayın !! Ayrıca Şampiyonluqa İnandık Bu Sene Sizinde İnadınıza Hakemlerinde...
umarım oluruz , ama belki ertuğrul da kalsaydı olabilecektik bu konu da tartışılır ama her şeyin hayırlısı olsun beşiktaşımız için.
kesinlikle şampiyon yapamaz ve de demirören tarafından kovulur