Sizce Metal Dinleyen Herkes Satanist mi ?

Sizce Her Metal Dinleyen Satanistmi ?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Adam demediki metal dinleyenler satanist diye. Toplumumuzda öyle görüyörlar dedi.
Ben kaç kez karşılaştım, metal dinlediğim için satanist mi oldun sorusuna.

bnm arkadaşlarım hep metalci

ama hiç biri satanist değil

salak salak yorumlar yapmayın lütfen

JacкSσηєS;3070822' Alıntı:
Eğer metal müzik dinlemek. ki gectim ben üretiyorum da satanistlikse.

Kusura bakmayın arkadaslar ben satanistin önde gidemiyim:hhmanD

kankam sonuna kadar yanındayımm yürü beeee :clap:biggrin:victory:goz:

şimdi efenim özünde doğru olmakla birlikte tam olarak katılamayacağım yorumunuza.zira metal veya rock bir kültürü de simgeler.bundan dolayı sadece bir tıngırtı olarak göremeyiz.belli bir yaşam biçimi ve dünya görüşünü de içinde taşır.içerdiği isyan,başkaldırı ve karşı duruş,sınır tanımaz olduğunda tanrıya karsı da gösterilir.bunun anlamı açıktır.bu duruşu simgeleyen satandır.işte olay aslında tamamen bundan ibarettir.

alakası yok :) biçok metalci aynı zamanda özgün de dinlio buna ne diceksin:)

hani özentiler mi bilemem de gerçekten hard rock dinleyenler için bu gibi atıflarda bulunulduğu kesin!! ama önemli olan bence özenti ile özentisiz gerçekten dinlediği müziği kendine idol edinenleri ayırt etmek lazım!! şimdiki kızların yarısından çoğu siyah tişört siyah sürme yada kalem vs. yada erkekler için uzun saç falan vs......yani dinlediğin müziğin özentisiz takipçisi olsalar ! kimse bir şey diyemez elbet ama özenti olunca ve neyi niçin yaptığını söyleyemeyince satanist te derler derler de derler vs...bitmez milletin benzetmesi ama önemli olan şu özentilerin ayırt edilmesi! ki zamanla biter..ben şahsen 6 senedir rap dinliyorum! ve inanılmaz bir erozyon var ! herkes rapçi herkes hayko cepkin!i dinler olmuş :) yani toplamak gerekirse birilerine yaşam tarzını anlatman için yaptığın hareketin !(el ile işaret yada giydiğin tişört ) anlamını anlatmak için önce niçin yaptığını bilmen lazım sonuç olarak da seni satanist sananlar ! sadece müzik zevkinden öteye bir şey yapmadığını bilecektir...

sizce ota boka anket açmak mantıklı mı ? :sigara:

Satanist Ne Lann!! Sen Bana Bunun Cevabını Wer!!! Satanıstler Fotosentez Yaparmı Yapmazmı Sen Bana Bunn Cevabını Ver!! Yıter Yaww!! Lennnn!!! Ilerleyin Artık!! Bunları 70 Yasındakı Dedeler Soyluyor Satanıst Dıye Oneyse!! Ne Alakası Var Kardesım Her Techno Dnleyende Esrarcı Ozaman!! Euehueeheu

konunun şarkı sözleriyle bir alakası yok. anket'e taşındı.

ya gidip oturdukları yerden ahkam kesmesinler tamam metalcilerden sataniste örnek olanları var ama araştırmadan konuşmak olmaz. satanistmiş hah güleyim bari :/

Geri