Sizce Metal Dinleyen Herkes Satanist mi ?

Sizce Her Metal Dinleyen Satanistmi ?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .

ImPislicq

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Toplumumuzda Metal Dinleyen Herkesi Satanist Sanıyorlar Sizce Bu dogrumu

Saçma Benim Tanıdıklarım var görseniz Arabeski sanırsınız:D

memlekette bi satanist gösteremezsin bana

aptalca satanistlik ayrı bi olay bir dindir ama metalci dediğimiz kişiler metali din için değil müzik için dinler

ve buna da aptalca yakıştırmalar yapanlar kişilik arayışında olan kişiler din dediğim de onlarca din aptalca bişe yani satanistlik ...

böyle saçma bişey olamas,ben metal dinlemeden yapamam,şimdi satanist mi olmuş oldum...pehhh :saskin

aptalca satanistlik ayrı bi olay bir dindir ama metalci dediğimiz kişiler metali din için değil müzik için dinler

ve buna da aptalca yakıştırmalar yapanlar kişilik arayışında olan kişiler din dediğim de onlarca din aptalca bişe yani satanistlik ...

şimdi efenim özünde doğru olmakla birlikte tam olarak katılamayacağım yorumunuza.zira metal veya rock bir kültürü de simgeler.bundan dolayı sadece bir tıngırtı olarak göremeyiz.belli bir yaşam biçimi ve dünya görüşünü de içinde taşır.içerdiği isyan,başkaldırı ve karşı duruş,sınır tanımaz olduğunda tanrıya karsı da gösterilir.bunun anlamı açıktır.bu duruşu simgeleyen satandır.işte olay aslında tamamen bundan ibarettir.

ne alakası var ya toplum bülent ersoyuda dınlıyo ve izliyo o zaman toplum top mu oluyo

bende metal müzikler dinliyorum ve zevk alıyorum ama bugüne kadar ole bı eğliimi olmadı olsada topluma ne ki zaten

konuyu açan arkdaş senin yaşın kaçki böle çocukça bi şey sölüyosun ne alakası var bu ikisinin yhaff ben metal dinliyom diyo satanistmi olacam illa

1 ben sadece merakımdan actım bu anketi
2 benım yasım senı ilgilendirmez boyunu asan konulara karısma.

bende metal dinliyorum black metal dinliyorum hemde ama metalin yanı sıra TSM 'de dinlerim özgünde dinlerim türk halk müziğide dinlerim olayları birbirinden ayrı tutmayı bilirseniz ne özenti olursunuz nede satanist.. müzik hoşuma gittiği için dinliyorum başka bir sebebide olamaz.
işin birde şu tarafı sadece mensup olduğu grup yüzünden kendini bu tarz müzikleri dinlemek zorunda hissedenler var bunlara özenti diyebilirsiniz..ama kimse kimsenin ne olduğunu uzaktan bakmayla anlayamaz dış görünüş aldatıcı olmasın.

ya bu anketlere ınanın guluyorum metal dinleyen özenti demiş bir arkadaş metal dınlıyorum satanıst degılım techno ve trance de dınlıyorum acıkcası satanıstler farklılar her satanıst metal dınleyecek dıye bır kavram duymadım...

bu yakıstırmalar yıllardır böle..

bi heavy metal dinlersin satanist mi olcaksın derler kapat sunu derler

dinlerken gören yabancılar bunlar tekin tipler diel der..deroglu der..alısmaya basladım artık..takmıyorum müzigimi dinliorum :)

Eğer metal müzik dinlemek. ki gectim ben üretiyorum da satanistlikse.

Kusura bakmayın arkadaslar ben satanistin önde gidemiyim:hhmanD

Geri