Sizce Lincoln Leverkusen maçında ilk 11'de Başlamalı mı?

Sizce Lincoln Leverkusen maçında ilk 11'de Başlamalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    37

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Sizce Lincoln Leverkusen maçında ilk 11 Başlamalı mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz Manisa maçında Lincoln oyuna 64. dakikada girdikten sonra 65. ve 68. dakikalarda 2 klas gol yedik.Sizce Lincoln Leverkusen maçında;

Lincoln konusunda nasıl bir yol izlenmeli?...​
lincoln2.jpg
leverkusen.jpg

bence daha brz daha antremana ihtiyacı var

iki gol yedik demişsin lincoln den sonra eeee lincoln defans mı ki gol yedik yaniii bu yanlış bir tahlil tabiiki oynamalıdır ama bir asist yaptırdı Hakan a zaten görevi o değil mi

bence lincoln oynamalı. Çünkü o bu maçı çok istiyor. O yıldız bir oyuncu ve onun kendine gelmesi gekekiyor. eğer oynarsa serkan çalığı keser. zaten mehmet topalı kesmesi demek futbola ihanet olur...

o golleri lincoln yüzünden yemedik ama, o maçla bağlantılı olarak değerlendirmek yanlış olur bence, kalecimizin hatası büyüktü gollerde,kapattığı köşeden yemesi hiç hoş olmadı :((

Lincoln'e gelince oynaması faydalı olur :))

Bu maç TecrübeLilerin Maçı GençLer Bu macı kaLdıramaz..Lincoln ,Nonda,Hakan,Sabri hepsi Oynamalı

lincon tabiki oynamalı nonda da kesınlıkle oynamalı pekı hakan oynarsa ümiti kesecek ümit oynarsa hakanı ... forvette kesınlıle nonda oynamalı??? sadece seninle sabri konusunda hem fikirdegiliz arkadasım sabri uzun zamandır oynamıyo ??? ve cok formsuz oldugu gibi şuan cok formda serkan calık var veya arda sag tarafa cekilebilir ... ben sabriyi bu macta kesınlıkle düşünmüyorum arkadasım .... iyi formlar:victory​

Alman futboLunu iyi biLen bir futboLcu kaLiteside ortada her oyuncuyu kesecek kadar kaLiteLi bence ßa$LamaLı.. Nitekimde öyLe oLacak..

Lincoln'ün formda olup, iyi oynayacağını kim garanti edebilir o maçta.,
Takım ritmini bulmuşken ayarlarıyla oynamak dengeleri bozabilir,
Bence her ne kadar Lincoln'ün Bundesliga tecrübesi olsa da oynamaması gerektiğini düşünüyorum.
+ şahsen Kalli'nin yerinde olsam bu riske girmem

Geri