Sizce hangisini alayım ????

bahadır_88

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar dokunmatik ekranlı yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorum kafamda bir iki model buldum ama tam karar veremedim bu telefonlardan sizce hangisini alayım ????

Samsung S5253 Wave 525 Siyah | Samsung Cep Telefonları ve Tabletler | Hizlial.com

Samsung S5830 Galaxy Ace ( 2 GB Hafıza Kartı Hediye ) Siyah | Samsung Cep Telefonları ve Tabletler | Hizlial.com

Samsung S5660 Gio ( 2 GB Hafıza Kartı Hediye ) Beyaz | Samsung Cep Telefonları ve Tabletler | Hizlial.com

genelde bu tip ve bu ayar bir telefon istiyorum sizce hangisini almalıyım ????

Ben olsam üçü arasından tercih yapacaksam Galaxy Ace alırdım.

αqqα уєкяυ;5471737' Alıntı:

ooooo hocam sen ne yaptın yaaa çok pahalı yani tmm güzel telefon ama ben,im ki en fazla 500 tl olacak oakadr durumum olsa zaten daha ne ki....
birde benim alacağım sitede şöyle bişey var şimdi alş bonus kart ile ağustosda ödemeye başla ..

bende şu telefonlar arasında kaldım ?????

Samsung S5253 Wave 525 Siyah | Samsung Cep Telefonları ve Tabletler | Hizlial.com

Samsung S5830 Galaxy Ace ( 2 GB Hafıza Kartı Hediye ) Siyah | Samsung Cep Telefonları ve Tabletler | Hizlial.com

s 5253 ve bunun bir değişik modeli daha var ikiside mükemmel parasını hakediyorlar,özellikle wi-fi çok iyi

seceneklerin arasinda wave iyi sanirim.... ace modelini tavsiye etmiyorum ben hediye almistim ilk ciktiginda cok takilip kapaniyordu geri göndermistim hatirladigima göre...........bu arada sony vede nokia larada göz at derim.......

Dünyada ölüm , telefonda Nokia'dan başkası yalan...

1 aydır Galaxy Wonder (i8150) kullanıcısıyım. Telefon tek kelime ile harika. Diğerlerinden en büyük farkı 1.4 GhZ hızındaki işlemcisi. Ergonomi olarak, kullanım olarak süper.

Nokia 701 Siparişi verdim bende bugün ama Samsunga Ve androide para vermicem bundan sonra İphone hariç

Geri