merhaba ustalar yeni bir cep telefonu alacam kafamdaki samsung ace 2 ama buna benzer bu ayar tavsiye debileceğiniz hangi telefonlar var acaba ? aslında niyetim S3 alm a ama meret çöok pahalı sizce hangisini almalıyım ???
samsung alacaksan s3 mini al hem uygun hem ace 2 den daha kullanışlı
atalarımız bır sozu vardır ... yaranır dıye yaranıyolar dostum sana hak verıyorum
nasıl usta pek anlamadım ?? kim kime yaranıyor ??? :thumbup1:
valla gardaş ben mi çok safım yoksa bu millet çok mu uyanık ??? anlamadım gitti ben üniverste okuyprum yle adamlar var sınıfımda adamın elinde S3 telefon var gidiyorsosyal yardımlaşmaya başcrup bedava yemek yemek için yrdım kartı alıyor arkadaşlar banda söyledi git başvur diye ben kabul etmedm sıra bize gelene kadar daha ne ihtiyaç sahipleri var dedim bu millet ço mu uyanık yoksa ben mi salağım ??
merak etme kimsenin hakki kimsede kalmaz kardes telefonla arabayla para mevki ile okudugu bolumle adam olunmaz disardan biri gorse adam sanir boylelerini bunlar karaktersizdir sen kendini bozma basit seylerle zaman kaybetme imkanin cercevesinde ilerle Allaha emanet ol
valla gardaş ben mi çok safım yoksa bu millet çok mu uyanık ??? anlamadım gitti ben üniverste okuyprum yle adamlar var sınıfımda adamın elinde S3 telefon var gidiyorsosyal yardımlaşmaya başcrup bedava yemek yemek için yrdım kartı alıyor arkadaşlar banda söyledi git başvur diye ben kabul etmedm sıra bize gelene kadar daha ne ihtiyaç sahipleri var dedim bu millet ço mu uyanık yoksa ben mi salağım ??
dostum telefon kore malı doğru ama üretimi china(çayna) ... telefonun içinde verilenlerinde hafıza kartı falan yazıyomuydu. yani telefonun yanında verdiklerini belirtmişlerse şikayet edebilirsin...