Sizce hangi telefon

mucit1453

New member
Reaction score
0
merhaba ustalar yeni bir cep telefonu alacam kafamdaki samsung ace 2 ama buna benzer bu ayar tavsiye debileceğiniz hangi telefonlar var acaba ? aslında niyetim S3 alm a ama meret çöok pahalı sizce hangisini almalıyım ???

Bence sony.. Herkes samsung kullaniyor.. Biraz farkli olmak gerek.)

samsung alacaksan s3 mini al hem uygun hem ace 2 den daha kullanışlı

samsung alacaksan s3 mini al hem uygun hem ace 2 den daha kullanışlı

S3 aldıktan sonra dev ekranlı almak daha mantılı miniyi pek sevmedim çok minik o kadar paran olsa dev ekranlı alırım ulan arkadaş bu millet nasıl alıyor S3 ü S4 ü anlamadım ???

atalarımız bır sozu vardır ... yaranır dıye yaranıyolar dostum sana hak verıyorum

valla gardaş ben mi çok safım yoksa bu millet çok mu uyanık ??? anlamadım gitti ben üniverste okuyprum yle adamlar var sınıfımda adamın elinde S3 telefon var gidiyorsosyal yardımlaşmaya başcrup bedava yemek yemek için yrdım kartı alıyor arkadaşlar banda söyledi git başvur diye ben kabul etmedm sıra bize gelene kadar daha ne ihtiyaç sahipleri var dedim bu millet ço mu uyanık yoksa ben mi salağım ??

valla gardaş ben mi çok safım yoksa bu millet çok mu uyanık ??? anlamadım gitti ben üniverste okuyprum yle adamlar var sınıfımda adamın elinde S3 telefon var gidiyorsosyal yardımlaşmaya başcrup bedava yemek yemek için yrdım kartı alıyor arkadaşlar banda söyledi git başvur diye ben kabul etmedm sıra bize gelene kadar daha ne ihtiyaç sahipleri var dedim bu millet ço mu uyanık yoksa ben mi salağım ??

merak etme kimsenin hakki kimsede kalmaz kardes telefonla arabayla para mevki ile okudugu bolumle adam olunmaz disardan biri gorse adam sanir boylelerini bunlar karaktersizdir sen kendini bozma basit seylerle zaman kaybetme imkanin cercevesinde ilerle Allaha emanet ol

merak etme kimsenin hakki kimsede kalmaz kardes telefonla arabayla para mevki ile okudugu bolumle adam olunmaz disardan biri gorse adam sanir boylelerini bunlar karaktersizdir sen kendini bozma basit seylerle zaman kaybetme imkanin cercevesinde ilerle Allaha emanet ol

eyvallah usta saol...
valla durum bundan ibraret kaç gündür br telefon alim diyorum kılı kırk yarıyorum ödeyebilirmyiim diye ne kadar rahat insanlar var ...

kaç lira verebilirsinki hacı önemli olan bu, bütçe ne kadar yani. tek tavsiyem xperia go alma olur.ben kullanıom da pek memnun değilim yani :) aslında güzel telefon ama ben yinede parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum. hem ucuz hem görüntüsü güzel hemde insani boyutlarda olan xperia miro var bi ara standta incelemiştim hoşuma gitmişti.bütçe iyise s3 mini falan iyi olur tabi fiyatları da ucuzlamıştır şimdi s4 çıktığı için diye tahmin ediyorum

General Mobile Discovery alabilirsin

lg alabilirsin hem ucuz hemde son teknolojiye sahip... android son sürümünüde yakalamış olursun... en önemlisi is içinden ne geçiyosa onu al bozulsa bile başkasının tavsiyesinden pişman omazssın...:D aldığın zamanda güle güle kullan....

:D arkadaşlar cümleten gözümüz aydn sipari verdim telefnu bugün akşam üstü samsung galaxy ace 2 aldım internette çok araştırdım birisiyazmış ki arkadaşlarımda s3 s4 var onlarında yaptığı birçok şeyi bunla yapıyorum yazmış ayrıca 3G side var en azından samsung köklü bir firma inşallah memnun kalırım. bu arada anlamadığım nokta siparişi akşam üstü verdim 1 saat sonra siparişini kargoya veridi diyor hepsiburada.com pazar ünü çalışıyrmu acaba yoksa sistem hatası felan mı ???

yav arkdaşlar kfyı yiyecem bir yardımcı olsun ... :( :(
çok büyük hevesle aldığım cep telefonum bataryas kısmını açıp baktım made in chına yazıyor ayrıca telefonun içinden hafıza kartı çıkmadı ne yapacam arkadaşlar telefonu hepsiburada.cmdan aldım az önce konuyla ilgili email attm. ama telefonu IME numarasını sorgulatınca bu çıkıyor IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY ACE 2 GT-I8160 Model Bilgileri: Samsung GALAXY ACE 2 GT-I8160

acaba bu nedemek çok moralim bolzuldu ... :( :(

:d:d::d:d:d

onlar ne kadar uyanık olsa da onları da gören bir ALLAH var sen kalbini temiz içini rahat tut... vaktin olursa geçmişde böyle tanıdıkların varsa sonraki hallerine bak herşey anlaşılır...

dostum telefon kore malı doğru ama üretimi china(çayna) ... telefonun içinde verilenlerinde hafıza kartı falan yazıyomuydu. yani telefonun yanında verdiklerini belirtmişlerse şikayet edebilirsin...

dostum telefon kore malı doğru ama üretimi china(çayna) ... telefonun içinde verilenlerinde hafıza kartı falan yazıyomuydu. yani telefonun yanında verdiklerini belirtmişlerse şikayet edebilirsin...

aldığım firmaya mesaj attım aynen şunu dediler...

Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz ürünün toplam dahili hafızası 4 gb olmaktadır. Üründe hafıza kartı hediyesi olmamaktadır.

Ürünlerin menşeileri ithalatlara göre değişmektedir. Ancak Samsung, Nokia, Apple, LG, Sony, Htc gibi global firmaların üretim standartları bulunmaktadır ve hangi ülkede üretilirse üretilsin, belirlenen kalite standartları doğrultusunda üretilmektedir ve ürünler iki yıl garantilidir.

Saygılarımızla.

Geri