Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-led aydınlatmalı almanı tavsiye ederim.Fazladan verdiğin parayı elektirik faturasını daha az ödeyerek hemde renk kalitesiyele falan karşılarsın zamanla kara bile geçersin...
-Ergonomik olmasına dikkat et bende 22' ldc var yukarı aşağı haraket ettiremiyorum özellikle film izlerken ve oyun oynarken oldukça rahatsız oluyor insan dik baktın baktın yoksa görüntü kalitesi düşüyor karanlık sahnelerde sıkıntı çerkiyorsun.Sürekli dik bakmak için uğraşırsan her tarafın tutuluyor falan...
-eğer ekran kartın destelkliyorsa hdmi olmadı dvi tercih et en son tercihin vga olsun görüntü kalitesine önem veriyorsan tabi
-konstat oranı mümkün mertebe yüksek olsun ama dinamik konstratı değilde true konttat değerine bak dinamik aldatıcıdır.
Birde kaç inç tercihin ne kadar bütçe ayırdın onu da yazsaydın üstte benim belittiklerim arasında özellikle istediğin bir özellik olup olmadığını marka model anlamında yardımcı olabilirdim ama ben lcd monitör istiyorum yardımcı olun diyince havada kalıyor neye göre öneride bulunacağız açısından.
Valla bu liste uzayıp gider. Bence beklentinde önemli 17''. 19'' geniş ekran mı?, kare ekran mı? Ancak marka olarak diyorsan kalitesine göre en uygun fiyatlılar Samsung, Lg derim ben. Datron vs. gibi markalara yanaşma.