Sizce Hangi Hat Daha Avantajlı ?

Hangi Hat Daha Avantajlı ?

• Avea

Kullanılan: 35 61.4%
  • Turkcell

Kullanılan: 22 38.6%

• Kullanılan toplam oy
    57

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
images
images

Arkadaşlar Turkcell Ve Avea Arasında Kararsız Kaldım..

Faturasız Hat Alıcam.

2sininde Çok Güzel Kampanyaları Var

Ama Turkcellinki ßi Süreye Kadar .

Aveanın Kampanyaları Hiç ßitmiyo .. ( bknz : sms kampanyası )

Şimdi Arkadaş Ortamı ßol. Sürekli Mesajlaşan Ve Çok Konuşan ßiriyim

Sizce Hangisi Daha Uygun ? Hangisi Avantajlı Gelir ßana..

images
images

her 2 sinden de son olarak Avea'dan olmak üzere kazık yediğim için hiçbiri avantajlı değil ve müşterisine kesinlikle güven vermiyor.

her 2 sinden de son olarak Avea'dan olmak üzere kazık yediğim için hiçbiri avantajlı değil ve müşterisine kesinlikle güven vermiyor.

Avea Gerçekten iyi Kazık Atiyor. Numara Taşıma oLayından sonra FaturaLı HatLarda..

ßenim gißi Vodafone AVea TurkceLL kuLLanın ;)

bencede avea güzel deil kazık hep :) eski ve güvenilir turcsell hat :)

Turkcell daha iyi ßence 10 bin sms olayı felan ama -29 da ßen caqrı atamıorum neden :S

Avea ilk başlarda süperdi hele o mobil öğrencinin ilk çıktığı zamanlarda süperdi.Şimdi iice cıvıttı kazıga başladı.Türkcellde su an 15 dk 2 kontor ve 10bin sms olayı var eger cevren full türkcell se türkcell daha iyi.

Ben şu an türkcell kullanıyorum ama vodafone a geçeceğim.heryöne 3000 sms ve kendi içinde 15 dk 1 kontor diğer hatlara dk 2 kontor yanılmıyorsam öyle bi kampanyası var.

en gzli trkcll bence ben türkcell kullanıyorum gayette memnunum

kessinlikle avea fakat faturalı hatlar için bir iddiam yok...
arıyorsunuz 9333 ü AYRICA , AYRICA , AYRICA dinliyorsunuz ... her ay 250 kntr yükleyen bi şahıs 150 her yöne sms , 180dk avea içi görüşme , yaparsa 39 kontöre 5000 veya her yöne 500 sms , paso tarifesi için 10 dakikası 1 kontör mobil ögrencide 10 dksı 2 kontör. hattını tasımıssa ayrıyeten de her ay 300 dk her yöne görüşme kazanıo.. diger hatları aramanın dakikasıda 2 kontör... hem eskisi gibi bazı yerlerde değil olması gereken yerlerde çekio

Geri