Sizce geleceği varmı?

batmanyolu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben 11.sınıf öğrencisiyim ve meslek seçmem gerekiyor artık benim aklımda inşaat mühendisliği var ama bu mesleğini maddi açıdan geleceği varmı bilmiorum görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim....

valla bana sorarsan yok derim çünki artık normal inşaat işçileri bile mütahitlik yapıyor ... hiç kimse mühendisi sallamıyor anlıyacağın bi imza yetkisi var onuda zaten hertürlü hallediyorlar ....

[Bildiğim kadarıyla]Az gelişmiş ülkelerde yapı sektöründe önemli açıklar var.Bu tür ülkelerde iyi iş yapılabilir.Ama Türkiye'de çevren yoksa pek iş bulamazsın diyorlar.Bence iyi üniversiteler olursa yaz,yoksa hiç bulaşma.Mesela Boğaziçi gelirse yata yata geçersin,iş de bulabilirsin,tabii kendini geliştirirsen

Hissetmek.Sorunumuz sadece hissetmek.sahip olanlarla olnayanlar arasındaki fark nedir?Yapabilenlerle yapamayanlar arasındaki fark nedir?Neden bazıları zengin olurken bazıları olamıyor?tüm sorunlarımızın cevabı yapacağımız işi hissederek yapmak.Bir doktor her hastasını annesi veya babasını tedavi ediyor gibi tedavi etmezse,bir oto tamirci tamir edeceği arabayı kendı arabası olarak görmezse,bir öğrenci yüreğindeki mesleği her ne olursa olsun kafasına koyup benimsemediği sürece işimiz zor demektir.

Geri