Sizce Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat, kulübünü başarıya taşıyabilecek mi?

Sizce Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat, kulübünü başarıya taşıyabilecek mi?

• EVET,başarılı yapacaktır.

Kullanılan: 37 44.6%
  • HAYIR,başarılı olacağına inanmıyorum.

Kullanılan: 24 28.9%
  • ÇEKİMSERİM,zaman gösterecek.

Kullanılan: 22 26.5%

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Anket kapatılmış .

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
Sizce Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat, kulübümüzü başarıya taşıyabilecek mi?

SORU BASİT, TAHMİN VE GÖRÜŞLERİNİZ NELER?

j9x76g.jpg

ben pek sanmıyorum zaten özhan canaydın döneminde her istediğini yapabiliyordu yani anliyacağın yarı başkandı zaten... ama inşallah yararlı olur nede olsa cimbom söz konusu....

bu seçim sonucuna en çok aziz yıldırım üzülmüştür Beşiktaşın başında demirören sizde canaydın adamlar at koşturuyordu adeta...buna dur diyebilecek yetenek ve tecrübede bir tek adnan polatı biliyorum Gsaraya hayırlı olsun

özhan canaydın başkanlıgı zamanında ipler ondan cok polatın elindeydi zaten.o yüzden pek başarılı olacagını düşünmüyorum ama şu borcu biraz eritebilirse takımdan bişeyler olabilir

ZAMANla görecegiz biran önce borçlardan kurtulmanın yolunu bulmalı ve STATIMIZ​

ya su wallpaperden nefret ediyorum he ne bicim aslan ya o uyuzca bisey :( lutfen baska bi sey koyun mesela böyle biseyler koyalım

ilkefs.jpg

Galatasaray'a Göz Önünde Amigo Gibi Duran Bir Başkan'dan Daha Çok Geri Planda Kalıp Her Türlü Maddi Manevi Desteği Sağlıyacak Ve En Önemlisi Teknik Kadro Ve Takımın Arkasında Kapı Gibi Duracak, Sözlerle Değil İcraatlarıyla Konuşulacak Bir Başkan Gerekiyor...

Ve Bu Da Asla Bir Adnan Polat Olamaz Adnan Polat'ın Da Sadece Borcun Artmasına Katkıda Bulunacağı Ve Pek Fazla Da İcraat Yapmayıp Şova Yöneleceği Sözleriyle Konuşulacağı İcraatlarıyla Asla Ön Planda Olmayacağı Kanısındayım Umarım Ben Yanılırım Ama Hiç Sanmıyorum Açıkcası...

Geri