Sizce GaLatasaray'ın Kadrosu Lig Ve Avrupa İçin YeterLi Mi???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Sizce GaLatasaray'ın Kadrosu Lig Ve Avrupa İçin YeterLi Mi???

• Kullanılan toplam oy
    54
S

SiR ReaLiST

Guest
İşte 2009-10 Sezonu Transfer Dönemi Sonudaki GaLatasaray Takımı Kadrosu...

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN
25 Leo FRANCO
86 Ufuk CEYLAN

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR
3 Uğur UÇAR
5 Gökhan ZAN
21 Emre AŞIK
22 Hakan BALTA
23 Serkan KURTULUŞ
28 Semih KAYA
66 Caner ERKİN
76 Servet ÇETİN

ORTA SAHA

6 Tobias LINDEROTH
7 Aydın YILMAZ
8 Barış ÖZBEK
9 Elano BLUMER
10 Arda TURAN
11 Abdul Kader KEITA
14 Mehmet TOPAL
16 Mustafa SARP
18 Ayhan AKMAN
19 Harry KEWELL
39 Serdar EYLİK
55 Sabri SARIOĞLU

FORVET

15 Milan BAROS
20 Shabani NONDA
61 Serkan ÇALIK

Sizce GaLatasaray'da Eksik Veya Takviye Gereken BöLgeLer Var Mı?? Varsa NereLer?? Yoksa Kadro Hem Lige Hemde Avrupa'ya YeterLi Mi?? GörüşLerinizi ALaLım...

defansı biraz gözardı edersek,yeterLi.. =)
aLternatifi boL,ofansif açıdan güçLü bi kadromuz var..

bence defanstada sorun yok fakat leo franco bizim için gerçekten büyük bi sorun olabilir=)
çok kritik kurtarışlar yaptı ama bana hiç güven vermio=(

KaLemizin emin eLLerde oLduqu acık.. KaLede herhangi bir sıkıntı yok..TecrübeLi Leo Franco , yedekLeri Aykut ve yeni tranferimiz qenc yetenek Ufuk CeyLan Leo Franco'nun yerini aratmayacakLardır $üphesiz..

Defans hattında açık konu$mam qerekirse bir takım eksikLikLer oLduqunu dü$ünüyorum..ÖzeLLikLe Stoper mevkisinde Servet - Zan ikiLisinin organize qeLen hızLı futboL oynayan tek pas yapan takımLara kar$ı ve hızLı forvetLere kar$ı nasıL bir performans gösterecekLerini cok merak ediyorum.Servet'in yanında hızLı bir defans oLması gerekiyor.. (Song oLsaydı hic bi sorun kaLmazdı meseLa) Ama bir Emre Güngör var.. Euro 2008 de qecirdiqi taLihsiz sakatLığı atLatamamı$ gibi duruyor.Performansı zirvedeyken sakatLık qeLdi taLihsiz bir $ekiLDe ba$ına.. Ama oda en kısa sürede toparLanıp eski Güngör oLursa formayı kapar.. ve Servet - Güngör ikiLisinin defans icin ideaL bir ikiLi oLacaqını dü$ünüyorum.. SoL bekte bekLeneni veremeyen VoLkan Yaman gönderiLdi. Ve yerine Caner Erkin aLındı.. SoL bekte $üphesiz 2 tane kaLiteLi yıLdız oyuncumuz var. Birtanesi miLLi takımın deği$mez ismi Hakan BaLta bir taneside yeni transferimiz Caner Erkin. Bu sene diqer mevkiLere nazaran bence soL bek mevkisinde ciddi $ekiLde bir rekabet oLacak.. Ve Caner Erkin kendini gösterirse Hakan'dan formayı kapabiLir.. Kadromuzun aLternatifLi oLması cok iyi.. Sağ bekte sanki biraz sıkıntımız var.. Uğur Uçar'ın sakatLıqından yeni çıkması uzun süredir ayağına top değmemesi performanısı epeyLi etkiLemi$.. AsLında orta saha oyuncusu oLan canLı bomba Sabri'nin de Avrupa'da yeterLi bir isim oLamayacqını dü$ünüyorum.. Yani saq bek mevkisinde yeterLi oLamaz cünkü kendi mevkisi deqiL. Uqur'un en kısa sürede formunu yakaLaması gerekiyor.. Serkan KurtuLu$'unda kendini qeLi$tirmesi qerekiyor

GeLeLim Orta Sahaya.. Orta Sahada $üphesiz takımımızın en etkiLi hattı..ön Libero mevkiinde oynayan Sarp bence bu senenin en iyi transferLerinden..Gerçekten çok mücadeLeci inatcı bir yapısı var Sarp'ın.. Çok verimLi oLacak zaten $uanda verimLi.. TopaL sakatLıqı yeni atLattı.. Örümcek'te formunu yakaLadıqı zaman ön Liberoda sıkıntı kaLmaz.. Ayhan her sene oLduqu qibi kendini qösteriyor.. Linderoth taLihsiz bir sakatLık ya$adı ve 2 ay yok.. Tam iyiLe$ti derken yine sakatLandı ama haLa ümidim var benim Tobbi'den kendini kanıtLamı$ bir oyuncu.. Sezon sonuna kadar formunu yakaLayamazsa qönderiLebiLir yönetim tarafından.. Orta sahanın iLerisi tam bir yıLdız sürüsü.. ELano mu desen.. Keita mı Desen.. KeweLL mı Desen.. Arda mı Desen.. Yorum yapmaya gerek yok.. Genç Aydın'ı hic saymıyorum biLe bence oda bu seneye damgasını vuracak bence.. Barı$ Özbek'te iyi bir aLternatif kanımca.. Sezonun sürpriz ismi Serdar EyLik'ede sıkca $ans veriyor Rijkaard.. Orta sahadan hic bir $üphem yok..

Forvete sanki MiLan Baros'a aLternatif gerekiyor..Tamam Nonda iyi i$Ler cıkarıyor fakat Baros'un yokLuqunda onun yerini tam anLamıyLa doLduracak bir santrofor gerekiyor.. Nonda'nın ya$ı iLerLemi$ durumda.. Forvetede bir oyuncu aLındı mı tamam oLur.. Serkan CaLık'ta uzun dönemdir sakat yoksa Serkan'da iyi bir forvet..

Takım qeneL oLarak iyi durumda.. Tahta oLarak dü$ünürsek yönetim tarafından i$Lenmi$ bir takım.. Rijkaard ve ekibi zımparaLamı$.. Ama hafif pürüzLer kaLmı$.. Bu pürüzLeride ara tranferde haLLedersek bizi kimse tutamaz kanımca :)

açıkçası gs'yi Ligde zorLayacak takım derbiLeri saymazsak oLacağını sanmıyorum.DerbiLerdeki tempo ve oyun diğer Lig maçLarından farkLı oLacağı aşikar.
ben şahsen bu kadar hucumcu bir kurgunun takım savunmasında ne yapacağı konusunda şüpheLiyim
takım hucumu seviyor ve çok da güzeL yapıyor.Ancak sağLam bir takım bu zamana kadar oynanan maçLardaki gibi gs'ye çok rahat hucum yapma fırsatı tanımayacaktır.gsnin rahat çıkmasını engeLLeyecek yapıda bir takım avrupada denk geLmesi muhtemeLdir.tabi grup için bahsetmiyorum,şahsen gs'nin gruptan rahatLıkLa çıkacağını düşünüyor.bahsettiğim avrupa takımLarı bir üst tura çıkacak takımLar ve CLden geLecek oLan takımLar.bu maçLarda takım savunmasının önemi çok fazLa oLacaktır gs adına.işte o maçLarda gs'nin savunma performansı ne oLur şimdiye kadar öLçüt oLabiLecek derecede bir maç izLemedik.bence bjk derbisi bu soruya en güzeL cevabı verecek maçLara örnek oLacaktır.
tek soru gs önde basan ve hucuma organize çıkan takımLar karşısında ne yapacağıdır
hucumdan yana sıkıntısı oLmadığı gerçek
bu sene tüm gs maçLarına rahatLıkLa üst oynanır =)

Bence tamamen yeterli Lig için..

Avrupa'da başarı elde etmek için de yeterli bence. Ancak tabiki klasik sorunumuz savunmadan tereddüt ediyorum.. Orta saha ve hücum hattımız gayet güçlü.

Sizce ?
-_-
ajv71l.jpg

Bazı arkadaşlar defansın kötü olmasınden bahsetmiş. Ama Ofansif oynayan takımların defansının açık vermesi bence çok nornal. Fazla Açık vermemeleri için orta sahanızda Xavi - İniesta gibi adamlarınızın olması gerekir. Galatasaray'ın Maçtaki amacı gol yememek değil yediğinden fazlasını atmak zaten. :)

kadro şahane ya daha ne isteyelim, biz tabatayı alırız diyorduk ELANO yu aldılar, Keita taş gibi geçtiğimiz sezonlarda banko oynayan Barış bile kadroya girmekte zorlanıyor, aslında Barışın oynaması lazım, Defans daha ne olsun ya TÜRKİYE milli takımının 2 stoperi bizde daha ne isteyelim ve yedekleri Emreler...Haydi Cimbom Allah sakatlık vermesin...geçen sene hamburg maçını unutamıyorum, kewell defansta oynamıştı belki orada bi servet olsa 3 dakikada 2 tane gol yemezdik...

Geri