Sizce Futbol takımımız Avrupa maçlarına verdiği önemi Lige veriyor mu?

Turkcell süper lige gereken önem veriliyormu?

• Kullanılan toplam oy
    66
Şampiyonlar ligi varken Turkcell super ligte neymiş
bir kere lig maçlarında heyecan yok, ancak derby olcak oda bir yere kadar
ama takımımın avrupa maçlarında heyecandan kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyor :) :)

Şampiyonlar ligindeki oyunu süper ligde oynasalar nağmalup liderdik şu anda.Ama fazla iplemiyolar ligi.Ama yinede şampiyonluğu vereceklerini sanmıyorum.Derbiler deplasmanda olsada pek bişi değişmez.İsteseler yenemeyecekleri takım yok.Heleki Türkiye liginde:)

Şampiyonlar ligindeki oyunu süper ligde oynasalar nağmalup liderdik şu anda.Ama fazla iplemiyolar ligi.Ama yinede şampiyonluğu vereceklerini sanmıyorum.Derbiler deplasmanda olsada pek bişi değişmez.İsteseler yenemeyecekleri takım yok.Heleki Türkiye liginde:)

Aynen öyle şampiyonlar liginde chelsae yide geçelim inşallah sonra zaman kalırsa bizim lige bakarız:durdurun

Vermeseler Şuanda En başta olmazdık arkadaşlar mantıklı düşünün..

oyuncularımızın önceden maç seçtikleri ortada.son maçlarda gereken önemi verdiklerini düşünüyorum.zico ile birlikte ilk yarı 3 maça,derbilerle birlikte son haftalara önem veriliyor.zaten en başında önem verilse idi şu an bu durumda olmazdık.

tabiki aynı konsantralizasyon ve motivasyon yok .. gereken rakibe gereken motive yapılsa zaten TR de kimse duramaz Fb nin önünde. .

Geri