Sizce fenerbahçe yenilgisinin nedeni nedir?

Sizce yenilginin en büyük nedeni nedir?

• Kullanılan toplam oy
    48

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
350fb5.jpg
belki 100.yil KADRO olsaydı fenerbahceyi yenmezmiydik; ZAGO--RONALDO';

yorumlarınızı esirmeyin arkadaslar:victory​

Ben Fenerbahceliyim Boşver Yüzüncü Yılı Luce Olsaydı Parcalardınız Hemde Paramparca.......

bence baki olmasaydı yine yenerdik adamı tutmuşlar hala oynatıyorlar anlamadım ki

bnce konsantre eksikligi besiktas kotu oynadı sanki kafada bitirmişler işi

yönetim diyorum başka bir şey demiyorum..bütün anket şıklarını oluşturan ana faktör bu rezil yönetimdir
_sonuçta bu futbolcular buraya kendi kafasından gelmedi -rüştü ve nobreye lafım yok- diğer takımların artıklarını ve profesyonellikle alakası olmayan yetersiz futbolcuları bu yönetim topladı
_gömlek değiştirir gibi hoca ve menejer değiştirildi heralde ben değiştirmedim tabiiki yönetim değiştirdi bu kadar deneme yanılmadan sonra hala doğrusu bulunamadı
_milyon dolarların havada uçuştuğu bir ortamda 3-5 milyara maç yöneten bir hakem sadece bir piyondur..hakemler menfaatine ne gelirse onu çalar takdir haklarını bizden yana kullansa ne bileyim kazımın smacını falan verse bugün böyle bir hakem yoktu oysa şimdi göklere çıkartılıyor...geçen sezonlardan beri artarak devam eden hakem terörüne bir çözüm üretmekte aciz kalan yönetimimiz en az haramzade hakemler kadar suçludur

demiroren.jpg

350fb5.jpg
belki 100.yil KADRO olsaydı fenerbahceyi yenmezmiydik; ZAGO--RONALDO';

yorumlarınızı esirmeyin arkadaslar:victory​

Sen Gs Taraftarıyım Diyosun ve yenmezmiydik diye konu açıyosun.Bjk taraftarı gibi konusuyosun...100.yıl kadromuz olsa yenerdik diosun..

sen nesin ben anlamadım ya?
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=405260&page=14
DEMİŞTİM BEN BU KALECI COK APTAL UZAKTAN SUYLARDA AMA helal olsun fenere yaşa be puanlar kazandır türkıyeye :)
bir GALATASARAYLI olarak sevınıyorum inanın arkadaslar​

ya boşversene sen 100.yılı geçmişe mazi derlerr ona bakarsan galatasaryda uefa kupasını aldığı kadro olsaydı şimdiye yenmdeik takım bırakmamıştı

1)Önce Futbolcuların ruhsuz oyunu
2)Hakemin yanlı kararı
3)Taraftar kendini kaybetti strestenn bende ordaydım hükmedemedik

semihi oynamıycaktı kezban ve uğuru 1. devreden alacaktı oyuna

bence futbolcular çünkü:
teknik heyet desen maçı süper yönetti
hakem desen o da süper yönetti
ama herkesin görüşüne saygı duyarım

Geri