Sizce en iyi trojen hangisi?

mc_hayalci

|”:Eenzaam*Duisternis:”|
Reaction score
0
ewet sizce en iyi trojen hangisi cevaplarınızı bekliyorum

Bilgisayara zarar vermeyen :)

prorat `ın en son sürümü

En iyisi kendi yazdığındr.Böyle dememin sebebi proagent,prorat,trkojan vs.vs. gibi programların coğunu herkes kullanıyor bu sebeblede antivirüsler bu ve bu gibi trojanların kodlarını hemen karalisteye cekiolar.Sonuc olarak dostum sen kendi işini kendn gör derim ben sana....

ҳҲҳ Cp†η EviŁ™ ҳҲҳ

bir senedir keyloggerlar uğraşıyom şimdiye kadar elime geçen en iyi trojan ardamax keyloggerdır mail yollamakta bazen aksaklık oluyo ama ftp hiç şaşmıyo dakka dakka saniye saniye yolluyo logları ve çok ayrıntılı yolluyo kayıtları msn - knigt - filan kim ne derse desin ardamaxın üstüne tanıımam

:) katılıyorum en iyi trojan kendı yazdıgındır

En iyisi kendi yazdığındr.Böyle dememin sebebi proagent,prorat,trkojan vs.vs. gibi programların coğunu herkes kullanıyor bu sebeblede antivirüsler bu ve bu gibi trojanların kodlarını hemen karalisteye cekiolar.Sonuc olarak dostum sen kendi işini kendn gör derim ben sana....

ҳҲҳ Cp†η EviŁ™ ҳҲҳ
:goz:

Dediği gißi yapmasını biliorsan kendi yazdıgındır.Ama ߀n yazmayı ßiLmem en ufak ayrıntısına kadar ki$inin o an ne yaptıgını gerek log gerek se online oLarak görüp yonetmek istiyorum diyorsan eger tavsiye edebilcegim tek program vardır o da = FLuX taßki...

bnce ıopus epey kullandım gayetde menundum ben

merhaba sana 2 tane trojen tavsiye edeyim biri acil giriş trojen diğeride teaamviewer şu ikisini kullan bana allah razı olsun dersin ip sabitleme gibi dedinde olmaz ayrıca bağlantıda prorat gibi mail gelme gibi bir derdinde olmaz teamviewer de antilere yakalanmıor direk masaüstüne bağlanıp mause kontrolunu alıp pc yi yönetebilirsin

Ya bencede prorat ın son surumu abiler doğru söylüyorlaar

merhaba sana 2 tane trojen tavsiye edeyim biri acil giriş trojen diğeride teaamviewer şu ikisini kullan bana allah razı olsun dersin ip sabitleme gibi dedinde olmaz ayrıca bağlantıda prorat gibi mail gelme gibi bir derdinde olmaz teamviewer de antilere yakalanmıor direk masaüstüne bağlanıp mause kontrolunu alıp pc yi yönetebilirsin

teamviewer die bahsettigin program senin dedilerini karsidakinin izni dahilinde yapar.senin bahsettigin gibi karsimizda bir kurban deil bizden yardim bekleyen bir arkadasimizdir genellikle okisi! programin karsidaki pc de etkili olabilmesi icin karsidakinin sana id ve sifre göndermesi seninde bu id ve sifre ile bir eslestirmeden sonra pc ye bagkanman söz konusu ;)

en iyi trojen isteklerine en iyi cevap veren trojendir prorat, poizen, harvat, turkojan gold , biodox (bu arada ardamax diyen arkadaşlar o keylogger grubuna girer, adam trojen demiş) kullanıyorum. Herkes bişey diyor ama hepsinde diğerinde olmayan bir özellik var. Mesela ekran görüntüsünü aynı anda kendi ekranın gibi görmek istiyorsan poizen biodox vb eliyosun çünki belli saniye aralıklarla görüntü alıyor ve zaman aralığını azalttığında görüntü kalitesi düşüyor. Kimiside sanki kendi pc nmiş gibi izlemeni sağlıyor veya bunun gibi şeyler...
Bence önemli olan pc ye neden girdiğin ve girme aracının(trojenin) netür özelliklerini hangi şekilde kullanacağını uygun şekilde karar verip kullandığın trojen en iyi torejendir.

Kendin yazmasanda sağlam bir crypter ile av lere yakalanmaz yapabilirsin

Ters bağlantı mı düz bağlantı mı istediğinden tut gireceğin pc ye göre bile seçeceğin trojen değişir.
Gireceğin pc nin güvenlik düzeyi göz önüne alındığında (ençok sorulan sorulardan olan ya normalde kullanıyorum ama falan gün falanca kişiye server yolladım çalışmadı bağlanmadı sorusunun nedenidir bazen ) kimi trojenler girdiği anda antileri ve friwalları devre dışı bırakırken(kis2009 bile bidaha çalışamaz bazen) kimiside güvenlik duvarı ve sistem geriyüklemeyi kapatmakla yetinir vs vs...

Normal hayattaki gibi en iyi malzemeyi (burda malzeme trojen oluyor) nerde kullancağın ve isteklerini nekadar karşıladığı belirler
Mesela ben msn şifresi oyunçarları veya hesapları çalma vs gibi lamerlik özelliklerine ihtiyacım olmadığı için pek aramam ama her trojen yapıyor artık bunu:durdurun

Gerçi bizim milletimizin çoğu trojenleri bilmeden okudukları veya duydukları ile bilinçsizce kullanıyor.Yani kullanabildiklerini kullanıyor ve bu en önemli faktörde

en iyi trojeni kullanabildiğin trojen yapıyor

uzun oldu ama anlatabildiysem ne mutlu bana :clap

bu arada bukadar eski ve kıdemli bir üyenin böyle bir sitede böyle bir soru sormasının nedeni nedir acaba çok merak ettim ?

en iyisi refog employeee dir arkadaslar sertifikası da var hemde güncelll!...

Geri