Sizce En İyi Baterist ?

Sizce En İyi Baterist Kim ?

• Dave Lambardo

Kullanılan: 9 14.5%
  • Joey Jordison

Kullanılan: 9 14.5%
  • Mike Portnoy

Kullanılan: 11 17.7%
  • Dennis Chambers

Kullanılan: 11 17.7%
  • Lars ULrich

Kullanılan: 10 16.1%
  • Dave WeckL

Kullanılan: 4 6.5%
  • Buddy Rich

Kullanılan: 2 3.2%
  • Diğer

Kullanılan: 6 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    62
Tartışmasız Dennis Chambers.

Bu adam kadar teknik ve bir o kadar rahat çalan bir tane adam görmedim..

En yarma, en hayvan baterist kim die sorsaydın Scott Colombus derdim :D

Lars ULrich Adını BiLerek Koydum Acaba Lars Diyen OLcakmı Diye.Siz MetaLLica'yı Sevdiğinizdenmi Lars Diyorsunuz Yoksa Bu Diğer BateristLeri Hiç DinLemediniz mi ?
Bence Bütün BateristLerin SoLosunu Tek Tek İzLeyin...Joey Jordison, Dave Lambardo ve Mike Portnoy Gibi Aşmış İnsanLar Var Bu Lars'ın Yanında.
Hatta Joey Jordison 2002'de Slipknot'un Disasterpieces Konserinde Bir DavuL SoLosu Attıki İnanıLmaz.Gören ArkadaşLar OLmuştur ELbet.Bir Anda Mekanizma KaLkıyor, Onu 90 Derece Yere Eğiyor Ve HaLa Son Hızda SoLo Atıyor. Üstüne Mekanizma Dönmeye BaşLıyor.Daha 10dk Önce Slipknot'un Rock Am Ring 2009 Performansını İzLiyordum ki Bu Adam ''Spit It Out'' Şarkısında Aynı ŞeyLeri Şarkı İçinde Yapıyor... Bu İşi SoLodan Çıkarmış Ve Artık Zevk OLarak Yapıyor Kısacası...(Tek AyağıyLa HeLikopter Sesini ÇıkarabiLmekte Boru DeğiL Ayrıca )
Dave Lambardo Gezegenin GeLmiş Geçmiş En İyi Bateristi OLarak GösteriLiyor Yorum Yaparsam Bitmez Şimdi...
Mike Portnoy'ya GeLirsek... Tek Bageti Havaya Atıp Tutarken Diğer Yandan Şarkıyı ÇaLmak, GitaristLe Tükürük Yarışı Yaparken SoLo Atmak , Master Of Puppets'ı ÇaLarken Hiçbir ÖzeL Çaba Harcamamak, 8 Kez Üst Üste YıLın En İyi Progressive DavuLcu ÖdüLü...FazLa Söze Ne Hacet Diyecem Ama Gaza GeLiyorum Bir Anda :)

Lars ULrich Adını BiLerek Koydum Acaba Lars Diyen OLcakmı Diye.Siz MetaLLica'yı Sevdiğinizdenmi Lars Diyorsunuz Yoksa Bu Diğer BateristLeri Hiç DinLemediniz mi ?
Bence Bütün BateristLerin SoLosunu Tek Tek İzLeyin...Joey Jordison, Dave Lambardo ve Mike Portnoy Gibi Aşmış İnsanLar Var Bu Lars'ın Yanında.
Hatta Joey Jordison 2002'de Slipknot'un Disasterpieces Konserinde Bir DavuL SoLosu Attıki İnanıLmaz.Gören ArkadaşLar OLmuştur ELbet.Bir Anda Mekanizma KaLkıyor, Onu 90 Derece Yere Eğiyor Ve HaLa Son Hızda SoLo Atıyor. Üstüne Mekanizma Dönmeye BaşLıyor.Daha 10dk Önce Slipknot'un Rock Am Ring 2009 Performansını İzLiyordum ki Bu Adam ''Spit It Out'' Şarkısında Aynı ŞeyLeri Şarkı İçinde Yapıyor... Bu İşi SoLodan Çıkarmış Ve Artık Zevk OLarak Yapıyor Kısacası...(Tek AyağıyLa HeLikopter Sesini ÇıkarabiLmekte Boru DeğiL Ayrıca )
Dave Lambardo Gezegenin GeLmiş Geçmiş En İyi Bateristi OLarak GösteriLiyor Yorum Yaparsam Bitmez Şimdi...
Mike Portnoy'ya GeLirsek... Tek Bageti Havaya Atıp Tutarken Diğer Yandan Şarkıyı ÇaLmak, GitaristLe Tükürük Yarışı Yaparken SoLo Atmak , Master Of Puppets'ı ÇaLarken Hiçbir ÖzeL Çaba Harcamamak, 8 Kez Üst Üste YıLın En İyi Progressive DavuLcu ÖdüLü...FazLa Söze Ne Hacet Diyecem Ama Gaza GeLiyorum Bir Anda :)

Kesinlikle o Joey Jordison'un Solosu İzlenmelidir Bencede.Adamın Özellikle Double Cross Konusunda Aştığı Belli Yani...Bu arada adamın boyu 1.63 sanırım :D

tabikide dave lombardo ama ben o listede sepultra nın bateristi igor cavalera yı da görmek isterdim

evet bence de dave lombardo arkasından portnoy gelir bana göre. rahip20 arkadaşınm da dediği gibi cavalera da çok sağlam.. lars ulrich yemi bence çok mantıklı olmuş m etallica severler direk onu söyleyecekler tabiki.. ama çok çok üstün kapasitede davulcular var ondan.. the berzerker diye bi grup vardı yanılmıyorsam onun bi videosunu görmüştüm davulcu delirmiş gibiydi. vuruş rekoru kırmış sanki

Deniz Kanber`i tıkladım kim o ? :D

bu listede lombardo ile jordison ilk sırada ancak martin lopez(opeth'in eski bateristi) ve axenrot(ilk adını unuttum:utan)(opeth'in ve bloodbath'ın bateristi) da olmalıydı. Bu arada Emperor'un bateristi de olmalıydı adını unuttum :slap Curse you all men şarkısında adam nasıl duble kick vuruyorsa artık :durdurun:durdurun:biggrin

Joey Jordison 2002'de Slipknot'un Disasterpieces Konserinde Bir DavuL SoLosu Attıki İnanıLmaz.Gören ArkadaşLar OLmuştur ELbet.Bir Anda Mekanizma KaLkıyor, Onu 90 Derece Yere Eğiyor Ve HaLa Son Hızda SoLo Atıyor. Üstüne Mekanizma Dönmeye BaşLıyor.Daha 10dk Önce Slipknot'un Rock Am Ring 2009 Performansını İzLiyordum ki Bu Adam ''Spit It Out'' Şarkısında Aynı ŞeyLeri Şarkı İçinde Yapıyor... Bu İşi SoLodan Çıkarmış Ve Artık Zevk OLarak Yapıyor Kısacası...(Tek AyağıyLa HeLikopter Sesini ÇıkarabiLmekte Boru DeğiL Ayrıca )

Süper bir soloydu o ya mutlaka izleyin izlemeyenler

Geri