PsychosociaL'
нєα∂вαηg
- Reaction score
- 0
Sizce En İyi Baterist Hangisi ?
Lars ULrich Adını BiLerek Koydum Acaba Lars Diyen OLcakmı Diye.Siz MetaLLica'yı Sevdiğinizdenmi Lars Diyorsunuz Yoksa Bu Diğer BateristLeri Hiç DinLemediniz mi ?
Bence Bütün BateristLerin SoLosunu Tek Tek İzLeyin...Joey Jordison, Dave Lambardo ve Mike Portnoy Gibi Aşmış İnsanLar Var Bu Lars'ın Yanında.
Hatta Joey Jordison 2002'de Slipknot'un Disasterpieces Konserinde Bir DavuL SoLosu Attıki İnanıLmaz.Gören ArkadaşLar OLmuştur ELbet.Bir Anda Mekanizma KaLkıyor, Onu 90 Derece Yere Eğiyor Ve HaLa Son Hızda SoLo Atıyor. Üstüne Mekanizma Dönmeye BaşLıyor.Daha 10dk Önce Slipknot'un Rock Am Ring 2009 Performansını İzLiyordum ki Bu Adam ''Spit It Out'' Şarkısında Aynı ŞeyLeri Şarkı İçinde Yapıyor... Bu İşi SoLodan Çıkarmış Ve Artık Zevk OLarak Yapıyor Kısacası...(Tek AyağıyLa HeLikopter Sesini ÇıkarabiLmekte Boru DeğiL Ayrıca )
Dave Lambardo Gezegenin GeLmiş Geçmiş En İyi Bateristi OLarak GösteriLiyor Yorum Yaparsam Bitmez Şimdi...
Mike Portnoy'ya GeLirsek... Tek Bageti Havaya Atıp Tutarken Diğer Yandan Şarkıyı ÇaLmak, GitaristLe Tükürük Yarışı Yaparken SoLo Atmak , Master Of Puppets'ı ÇaLarken Hiçbir ÖzeL Çaba Harcamamak, 8 Kez Üst Üste YıLın En İyi Progressive DavuLcu ÖdüLü...FazLa Söze Ne Hacet Diyecem Ama Gaza GeLiyorum Bir Anda
Joey Jordison 2002'de Slipknot'un Disasterpieces Konserinde Bir DavuL SoLosu Attıki İnanıLmaz.Gören ArkadaşLar OLmuştur ELbet.Bir Anda Mekanizma KaLkıyor, Onu 90 Derece Yere Eğiyor Ve HaLa Son Hızda SoLo Atıyor. Üstüne Mekanizma Dönmeye BaşLıyor.Daha 10dk Önce Slipknot'un Rock Am Ring 2009 Performansını İzLiyordum ki Bu Adam ''Spit It Out'' Şarkısında Aynı ŞeyLeri Şarkı İçinde Yapıyor... Bu İşi SoLodan Çıkarmış Ve Artık Zevk OLarak Yapıyor Kısacası...(Tek AyağıyLa HeLikopter Sesini ÇıkarabiLmekte Boru DeğiL Ayrıca )