Sizce Doğuran mı Annedir yoksa büyüten mi Annedir ?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0

Evlatlık alma düşüncesıne nasıl bakıyorsunuz?

doğuran annedir tabikide...

anne evladını öperken evladının ağzındaki salya anne dudağına bulaşınca annenin imrenme duygusu yok olur yani iğrenme duygusu yoktur evlada karşı fakat büyüten öyle değildir iğrenme duygusu nükseder ister istemez ... bu yüzden doğuran annedir...

evlatlık alan anne o çocuğa ihtiyacı olduğu için sahip cıkar onu büyütmesinin sebebi çocuk isteminderdir. ama doğuran anne hamilelik boyunca o bebeği istemese bile ilk doğduğu andan itibaren bi an bile pismanlık duğmayacak kadar bağlanır ona çünkü o bebek o annedir aslında.her bir hücresi o annedendir.
bu farklılık ne kadar yansır onların yaşamına bilemiyorum ama farklı olacağından eminim.

evlatlık alan anne o çocuğa ihtiyacı olduğu için sahip cıkar onu büyütmesinin sebebi çocuk isteminderdir. ama doğuran anne hamilelik boyunca o bebeği istemese bile ilk doğduğu andan itibaren bi an bile pismanlık duğmayacak kadar bağlanır ona çünkü o bebek o annedir aslında.her bir hücresi o annedendir.
bu farklılık ne kadar yansır onların yaşamına bilemiyorum ama farklı olacağından eminim.

ikiside annedir bir fark yoktur birsi 9 ay tasır birisi kahrını ceker bence ikside annedir

Evlatlık alma düşüncesıne nasıl bakıyorsunuz?

evaltlık almak iyidir sahipsizlere sahip olamak yetimleri öksüzleri sevindrmek iyidir yanlız anne ve baba olmak isteyenler evlatlık alırken bazı hsuuslara dikakt etmeli öncelik sütten kesilmemiş olamsına özen göstermek olmadı ise daha buyuk yaslarda alına bilirnir yalnız dikaket etmek lazım ki kız cocugu ise belli bir yastan sonra babasi ile erkek cocugu ise annesi ile kı bunlara anne sütünü vermemişse namahrem sayılır namahremllık cercevesinde yasana bilinir anne süt vemiş ise anne ile olan bagalrında bir proplem olmaz iken kız çoçukalrı yıne baba ile aralarında namahremlik vuku bulur

yani dikaket edildikten sonra hiç bir sakıncası yoktur bilakıs düşküne dula yetime öksüze yardım etmek koruyup kollamak bir sosyal sorumluluk oldugu gibi dini br vecibedirde ha turkiye sartları buna pek musait değildir elden ne gelirse : )

Geri