Sizce Daum'un F.Bahçe'de kalması doğru bir karar mı?

• Evet

Kullanılan: 6 31.6%
  • Hayır

Kullanılan: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19

kral_tek59

New member
Reaction score
0

Çok Doğru Bir Karar Kalsın Hatta Fenerden Emekli Olsun :)

Şu Bjk li arkadaşlar her Fener konsunda olduğu gibi Benim Fb nin 2010 yılındaki şampiyonlukaları konusuna neden hiç yorum veya başka bir şey yok acaba...

o konulara akıl sır erdıremedıklerı ıcın yorum yapma geregı duymuyorlardır cunku her zaman her yerde en buyuk fener

Senin Ağzın Hiç Yokluk Görmemiş Anlaşılan :lol:

neden fener sayfasında yorum yaptıgınızı anlamıyorum burda sizi ilgilendiren konu ne onu anlamıs degilim

Bölüm Ve anket Herkese Açık Nereye Yorum Yaptığım Kimseyi İlgilendirmezz ;))

neden fener sayfasında yorum yaptıgınızı anlamıyorum burda sizi ilgilendiren konu ne onu anlamıs degilim

Forumda isteyen herkes ıstegı yere keLimeLerini özenLe seçerek yorum yapabıLır düşünceLerini aktarabıLır.. Kimsede buna tek keLıme edemez.. Yeterki seviyeLi oLsun.. AnLadın mı kardeşım ??

Konuya geLince daum'un kaLması guzeL oLdu.. Diğer 2 ezeLi rakibi adına.. ;)

Fener bölümde yorum yapta kardeşim sadece laf atma bazında oluyor yorumlar 9 kupalı ile ilgili konuya hiç uğramıyorsunuz mesala :lol:

elde kaldı yine garibim.. Guiza bir daum iki;

inşallah seneye aziz başkanla bir üçünü birden yollarız..

Fenerbahçe sahaya teknik direktörsüz bile çıksa yine iki büyüğün korkulu rüyasıdır.
Yani Daum kaldı diye kına yakılcak bir durum yok ortada ama daha iyisi getirebilirdi.
Zico gibi adamı bir daha bulacağımızı sanmıyorum...

MozoLe Miяach;5048319' Alıntı:
Forumda isteyen herkes ıstegı yere keLimeLerini özenLe seçerek yorum yapabıLır düşünceLerini aktarabıLır.. Kimsede buna tek keLıme edemez.. Yeterki seviyeLi oLsun.. AnLadın mı kardeşım ??

Konuya geLince daum'un kaLması guzeL oLdu.. Diğer 2 ezeLi rakibi adına.. ;)

Tamamda Dostum Tabiki isteyen herkez istediği yere msj yazar Ama Bu insanda kasıtlı bir durum var Bunu sende çok iyi biliyorsun.aYnı Seyi Fenerbahçeli Biri yapsa direk Şikayet +Ban Bunun örneklerini Daha önceden biliyoruz.Bu insanın tek amacı ortalığı karışdırmak.İlla sizin gibi şikayetmi edelim hiçbir yetkili bunu görmüyormu ? Zaten ortada bir adaletsizlik var Bnu herkez çok iyi biliyor

Tamamda Dostum Tabiki isteyen herkez istediği yere msj yazar Ama Bu insanda kasıtlı bir durum var Bunu sende çok iyi biliyorsun.aYnı Seyi Fenerbahçeli Biri yapsa direk Şikayet +Ban Bunun örneklerini Daha önceden biliyoruz.Bu insanın tek amacı ortalığı karışdırmak.İlla sizin gibi şikayetmi edelim hiçbir yetkili bunu görmüyormu ? Zaten ortada bir adaletsizlik var Bnu herkez çok iyi biliyor

Gereken yapıLır kardeşim siz gönLünüzü ferah tutun.. ;)

yarası olan gocunur mus derler ya sezon baslasın aglamalarınızı tekrar gorururuz yok hakemler yok onlar yok federasyon

daumun en basta getirilmesine karsıydım ben ama aslında gecen seneki sorun teknik direktor degildi golcu problemiydi o sorun cozuldukten sonra fenerbahce butun dallarda basarılı olur ve ayrıca her sene sakatlıklar basımıza bela oluyor kadroyu biraz genişletirsek hiçbir problem olmaz...

takıma değil 20 transfer , barça'nın kadroyu koyun yine olmaz

daha 1 ay önce sövdükleri , saydıkları( herkes değil tabi ) bir teknik adama fblilerin çok sahip çıkacağını sanmıyorum . Ki insan nasıl saygı duyacak ki şu dakkadan sonra , ben çok da anlamış değilim .

Geri