Sizce dünyanın en büyük sorunu hangisi?

Sizce dünyanın en büyük sorunu hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    106
1-) Açlık-yoksulluk (afrikadakileri gördükçe yemeden içmeden kesiliyorum.)
2-)Küresel ısınma buna bağlı olarak oluşan kuraklık.
3-)Terör
4-)Herkes dinini yaymaya çalışırken (siyonist v.s) islamiyeti yaymaya çalışan insanlara şeriatçı diye tepki gösterilmesi.

Çok mu oldu? Sen seç artık =)

galiba şuan en büyük sorun senin için benim =)

nese konumuza bakalım...
bence de abd ve abd yalakası israil...

estagfurullah kardesım oyle deme sıkları eklemm ıcın konuyu acmm gerekıyor sende bılıyorsun olur boyle seyler sıkma canını

tabiki egitimsizlik ve cahillik, bir takim cahil insanlar yüzünden su an dünyanin dengesi bozuk bindik bi alamete seninki benden kara:D:D

estagfurullah kardesım oyle deme sıkları eklemm ıcın konuyu acmm gerekıyor sende bılıyorsun olur boyle seyler sıkma canını

ne güzel bir kardeşlik tablosu=) galiba bende biraz hızlı davrandım:utan

Aslında En Büyük Sorun Herkes Kendi Menfaati ,için uğraşmasındandır.ban bir şey olmasında kime ne olursa olsun demek yanlıştır çünkü hepimiz dünyayı ortak kullanıyoruz birbirimize destek vermeliyiz. şuanda abd ve israil kendi menfaatleri için hiç bir insana kıymadan katlediyorlar Birbirimizi Düşünürsek Hiçbir Sorunumuz Olmaz..

bence dünyanın en büyük sorunu cahillik ile nüfus artışı ile gelen problemler. ama bunun yanında bencillik, duyarsızlık, saygısızlık ve biliçsizlik diyorum ben.

çünkü insanlar duyarlı ve bilinçli olsaydı küresel ısınma ve diğer insani problemler olmazdı. nüfus artışı olmasaydı insanar habitatlarını genişletmez ve hayvan ve bitki türleri tahrip edilmezdi.
yine duyarlı ve saygılı olsalardı da savaşlar olmazdı, başkalarının yaşam alanlarına ve yaşama haklarına saygı duyarlardı..

dünyanın en büyük sorunu ABD olmasa bu listdekilerin çoğu olmaz.

Küresel Isınma + doğayı en fazla kirleten ülke + ABD
Terör Olayları + kışkırtan destekleyen + ABD
Eğitimsizlik ve Cahillik - ABD nin sömürdüğü ülkelerde fazla
Nükleer, Kimyasal Silahlar ve Enerjiler + ABD
Yoksulluk ve Yolsuzluk - ABD nin sömürdüğü ülkelerde fazla
Hayvan ve Bitki Türlerinin Yok Olması + doğayı en fazla kirleten ülke + ABD
Doğal Afetlerdede etkisi bunlara paralel etkisi vardır.

Geri